Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 75
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Traži se karta više

Invazija Hrvata na Rotterdam: Očekuje se 25 tisuća navijača. Bit će to navijački spektakl

storyeditor/2023-06-16/PXL_140623_100754140.jpg
Luka Stanzl/PIXSELL
17.06.2023.
u 19:07

Mnogi hrvatski navijači koji nisu imali kartu za finale stigli su do nje jučer, nakon što je Uefa pustila novi kontingent ulaznica. Očekuje se zato da će vatrene protiv Španjolaca "gurati" čak 25.000 navijača!

Bit će to navijački spektakl kakav dosad nije viđen, najavljuju hrvatski navijači uoči finalne utakmice Lige nacija između Hrvatske i Španjolske (nedjelja, 20.45). Nakon što je u srijedu na tribinama bilo 18.000 navijača, koji su stvorili ugođaj kao da se igralo u Zagrebu, Splitu ili Osijeku, u finalu će navijačka podrška biti još masovnija.

Mnogi hrvatski navijači koji nisu imali kartu za finale stigli su do nje jučer, nakon što je Uefa pustila novi kontingent ulaznica. Očekuje se zato da će vatrene protiv Španjolaca "gurati" čak 25.000 navijača! Od 47.500 gledatelja koliko maksimalno prima kultni stadion De Kuip. Ne sumnjamo ni najmanje da će naši navijači nadglasati španjolske, kojih će biti maksimalno 10-15 tisuća.

Hrvati su ovih dana popunili sve kapacitete roterdamskih smještaja, ima naših i u obližnjem Haagu, ali i po ostalim nizozemskim mjestima. Ali u nedjelju će se svi sliti na ulice Rotterdama i od jutra stvarati paklenu atmosferu. A onda i na stadionu pokazati da su najbolji navijači na svijetu.

VEZANI ČLANCI:

U polufinalu je bio tek jedan incident, koji je nažalost zabilježio i delegat utakmice, kada su naši navijači u dva, tri navrata rumunjskom sucu vikali: "cigane, cigane"... Uefa takve stvari, naravno, ne oprašta. 

Komentara 1

HA
Harmanica
05:38 18.06.2023.

Pa sudac i jeste bio dzipsi i bioloski i sudacki. A inace, ne igraju navijaci, vec igraci.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije