Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nemir u bayernu

Igrači se okomili na Kovača: Ubija nas! Nakon velikih napora moramo trenirati

Niko Kovač
Foto: Frank Hoermann/DPA/PIXSELL
13.10.2018.
u 16:28

Nisu mu skloni više niti igrači budući da velika većina negoduje zbog trenažnog procesa, a Bild donosi priče o pozadini tih procesa.

Iako je Niko Kovač izvrsno krenuo u svoju prvu sezonu na klupi Bayerna, nizom loših rezultata ubrzo se našao na udaru čelnika kluba, medija, ali ne i javnosti. Međutim, nedavno su ga navijači po prvi put izviždali kada je došao na euroligaški dvoboj košarkaša Bayerna i Anadolu Efesa. 

Nisu mu skloni više niti igrači budući da velika većina negoduje zbog trenažnog procesa, a Bild donosi priče o pozadini tih procesa. Nakon svakog treninga i utakmice  Kovač igrače tjera na vožnju bicikala kako bi se tijelo brže regeneriralo, a to igračima predstavlja cjepidlačenje.

Klan nezadovoljnih igrača iz dana u dan postaje sve veći, a ostaje vidjeti kako će Kovač i njegova momčad reagirati na veliki pritisak nakon reprezentativne stanke. 

>> Niko i Robert Kovač zaigrali na treningu Bayerna

Ključne riječi

Komentara 16

Avatar Tito Krmčina
Tito Krmčina
17:01 13.10.2018.

Sve preko 30 rastjerati i stvorit novu momčad za buduće podvige

Avatar southman
southman
16:46 13.10.2018.

Očekivano ! Zbog takvih metoda je Krstičević izletio iz Hajduka ! Tko je vidio tjerati "zvijezde" da treniraju !?

BU
Burger
17:58 13.10.2018.

S takvim metodama je Branko Zebec i napravio Bayern, a također ne treba smetnuti s uma da je s Dinamom dogurao do finala Kupa Velesajamskih Gradova

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije