Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Slovenija

Igor Bišćan u tri dana osvojio duplu krunu, njegova Olimpija uzela i kup

Igor Bišćan
Foto: Igor Kralj/Pixsell
1/3
30.05.2018.
u 23:11

Olimpija je u finalu slovenskog kupa bila bolja od Aluminija, iako ovo "bolja" zvuči kao eufemizam budući da su razbili suparnika s visokih 6:1

Tek što se malo stišala, fešta Olimpijinih navijača može se nastaviti! Nakon što su za vikend osvojili šesti naslov slovenskog prvaka remijem u Domžalama, nogometaši novopečenog slovenskog prvaka uzeli su i kup.

I tako je hrvatski strateg Igor Bišćan u samo tri dana osvojio dvostruku krunu i okitio se s dva trofeja!

Olimpija je u finalu slovenskog kupa bila bolja od Aluminija, iako ovo "bolja" zvuči kao eufemizam budući da su razbili suparnika s visokih 6:1. Jedan od junaka bio je napadač Leon Benko, strijelac dva pogotka za Zmajčeke.

Doveo ih je u vodstvo u 18. minuti, da bi drugi pogodak (za 3:1) postigao u 59., a četiri minute kasnije ga je Bišćan povukao na klupu.

Nakon njegova izlaska, Olimpija je zabila još tri gola, a osim Benka i Bišćana, u osvajanju Kupa od Hrvata su sudjelovali Čanađija, Miškić, Štiglec i Uremović.

Igor Bišćan
1/8

Komentara 4

MA
Marsijanac
00:29 31.05.2018.

A gdje je onaj EU Janez da malo prokomentira genijalnog hrvatskog trenera?

JO
josojole
09:17 31.05.2018.

Biščan bi bio sad idealan trener Dinama , neznam zašto ga ne pozovu on je djete Dinama

DU
Deleted user
17:57 31.05.2018.

Ma Hrvati izvlače ove netalentirane skijaše.. možda jednog dana nešto i bude od njih a do tada uz tv i laško

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije