Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 85
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POTROŠENO 250 MIL €

Ibrahimović Leonardu: Što hoćeš?! Uvijek moraš sve pokvariti!

zlatan ibrahimović portal
Foto: Igor Kralj/Pixsell
1/3
13.05.2013.
u 23:19

Ibrahimović je Leonarda "ubio" pogledom i drsko pred svima odbrusio: "Šta hoćeš? Ti uvijek moraš sve pokvariti, pusti me da proslavim naslov s dečkima!".

Novcem se ne može kupiti emocija, strast, tradicija, no naslov nogometnog prvaka sigurno može. Dokazao je to Manchester City prošle sezone u Engleskoj, a sada i PSG osvajanjem naslova francuskog prvaka, prvog nakon 1994. godine te tek trećeg u povijesti (premijerni su osvojili 1986.). Prekretnica za PSG dogodila se prije dvije godine, kada su klub kupili bogati šeici iz Katara. U 24 mjeseca samo na pojačanja potrošili su 250 milijuna eura, najviše od svih europskih klubova. Ostali novi prvaci u Ligama petica potrošili su mnogo manje - Barcelona 93 milijuna eura, Bayern 100, Manchester United 126, a Juventus 142.

Specijalist za naslove

Prošle sezone PSG je izgubio naslov u tijesnoj borbi s Montpellierom, no početkom ove kupili su specijalista za titule - Zlatana Ibrahimovića. Šveđaninu je ovo jubilarni 10. prvenstveni naslov, i to u 13 seniorskih sezona. A osvajao ih je s šest različitih klubova u četiri zemlje - Nizozemskoj (Ajax), Italiji (Inter, Juventus, Milan), Španjolskoj (Barcelona) i Francuskoj (PSG).

Ibra je genije koji donosi titule, ali i čovjek čiji je karakter i ponašanje nemoguće kontrolirati. Pokazao je to i za vrijeme nedjeljne proslave naslova prvaka. Kada mu je sportski direktor Leonardo došao u svlačionicu i rekao mu da mora odmah na doping-kontrolu, Ibrahimović ga je \"ubio\" pogledom i drsko pred svima odbrusio: \"Šta hoćeš? Ti uvijek moraš sve pokvariti, pusti me da proslavim naslov s dečkima!\".

Ibrahimović: Ostajem!

Sukob Leonarda i Ibrahimovića traje još od zime, a nagađalo se da će zbog toga Šveđanin napustiti PSG i otići u Juventus. No, Ibra je to demantirao. – Imam još dvije godine ugovora i ispoštovat ću ga do kraja – rekao je nakon utakmice.

A vidjet ćemo hoće li svoj stav o kažnjavanju klubova koji imaju problema s huliganima poštovati prvi čovjek Uefe Michael Platini.

Naime, slaveći naslov, navijači PSG sukobili su se s policajcima te ih 16-oricu ozlijedili. Uhićeno je 30-ak navijača, a zapaljeno nekoliko kontejnera. Tako to slave Francuzi, a glavno da Platini pametuje o huliganizmu kada stigne u Zagreb. No, ipak je Platini Francuz...

Ovosezonski prvaci ovoliko su uložili u pojačanja u protekle dvije godine:

PSG (Francuska) 250 milijuna eura

Juventus (Italija) 142 mil.

Manchester United (Engleska) 126 mil.

Bayern (Njemačka) 110 mil.

Barcelona (Španjolska) 93 mil.

>> PSG osvojio naslov prvaka nakon 19 godina čekanja!

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije