Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 7
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
trener barcelone

Guardiola: Igrači su zaslužni za sve Barcelonine uspjehe, a ne ja!

'Barcelona\'s Spanish coach Josep Guardiola gestures during a training session on the eve of the UEFA Champions League final football match FC Barcelona vs. Manchester United, on May 27, 2011 at Wembl
'LLUIS GENE'
11.06.2011.
u 18:11

Barcelonin trener Josep Guardiola minimalizirao je svoje zasluge u klupskim uspjesima, hvalivši nogometaše:

– Ova bi momčad isto postigla s nekim drugim trenerom, no ja to ne bih mogao postići s drugim igračima! Ovi su igrači čudesni, a ono što ja radim nimalo se ne razlikuje od posla koji obavljaju treneri u drugim sredinama. Svoj posao pokušavam odraditi najbolje što mogu, iskren sam s igračima, ne zavaravam ih i nastojim svoje ideje provesti u djelo – kaže skromni Pep Guardiola.

Ključne riječi

Komentara 2

MG
mgodek2
20:10 11.06.2011.

Guardiola je čudo od skromnosti, baš kao i Messi. Kad samo to usporedim sa Mourinhom i Ronaldom. Možete li zamisliti šta bi oni pričali da imaju takve uspjehe?!

Avatar Idler 3
Idler 3
12:14 12.06.2011.

20:10h mgodek2.....možda jednostavno zato što je prva rečenica 100% istinita. Guardiola treba prvo osvojit prvenstvo u Engleskoj, Italiji i recimo Francuskoj pa ga se onda može uspoređivat s Mourinhom....isto ti je i s Meesijem. Nek ode u taliju i nek zabije odmah 30 golova u prvenstvu pa možemo i o njemu. PS: nemoj samo sad krivo shvatit ovo što sam napisao !!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije