Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 174
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DINAMOV DRAGULJ

Majer se pohvalio fotografijom s dva velikana, jedan je Mourinho, a drugi...

Foto: Privatna arhiva
1/2
24.03.2021.
u 17:13

Plavokosi dinamovac stao je na hodniku Maksimira, kraj njega je bio Jose Mourinho, a iza njih još jedan velikan...

Ekipa s više želje i fajterskog duha je pobjedila. Imali su sreće zadnjih 10-15 minuta, Livaković je imao nekoliko sjajnih obrana, ali na kraju, Dinamo zaslužuje prolazak - rekao je Jose Mourinho nakon utakmice Dinama i Tottenhama u kojoj je zagrebački klub napravio nevjerojtan podvig i srušivši Spurse prošao dalje, u četvrtfinale Europske lige. 

Morao se tome nakloniti i Jose Mourinho, iako je bio tužan što je njegova momčad završila svoj europski put. Priznao je da su njegovi igrači izgubili volju i želju, a ni sam nije znao iz kojeg razloga. Poslije utakmice je čak ušao u svlačionicu dinamovaca i zapljeskao Hrvatima, a naravno da su i oni njemu iskazali isto poštovanje. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Neki od njih nisu izdržali da se ne uslikaju s velikim trenerom, a jedan od njih je i Dinamov dragulj Lovro Majer. Plavokosi dinamovac stao je na hodniku Maksimira, kraj njega je bio Jose Mourinho, a iza njih još jedan velikan, prerano preminuli Cico Kranjčar u svojim najboljim danima u Dinamu.

POGLEDAJTE FOTOGRAFIJU:

Foto: zvonimir ferina

Komentara 2

ZV
Zvolen2
19:13 24.03.2021.

Lovro je veliki igrač - to za sada i pokazuje na terenu !

DU
Deleted user
08:30 25.03.2021.

Biti će velik igrač,al samo ak poveča mišićnu masu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije