Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Filip Ivić:

Propustio sam Arsenal, ali Bayern sigurno neću!

Filip Ivić
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
28.09.2015.
u 15:45

Karate kid: Tako ga zovu suigrači, s obzirom na to da je kao mali godinama trenirao karate, a vještine iz tog borilačkog sporta često koristi i u rukometu.

Filip Ivić, vratar rukometaša PPD Zagreba, jučer je bio najtraženiji sportaš u gradu. Ne broji poruke koje je dobio, a do obiteljskog ručka dao je desetak intervjua nakon pobjede PPD Zagreba u Ligi prvaka nad Celjem u gostima (21:20)

- Gode sve te pohvale, lijepo je kad ste u centru pažnje, ali najvažnije je da smo pobijedili - rekao je Filip koji je sinoć poslije utakmice simbolično sa suigračima proslavio pobjedu.

Samac u Dugavama

- Kada me pitaju jesam li očekivao da ću braniti u Celju, odgovaram da sam bio spreman. Mogao sam braniti jedno poluvrijeme, deset minuta ili posljednje tri minute. Vratar na klupi uvijek mora biti spreman, taman da ide obraniti samo sedmerac. Stevanoviću je sjajno krenulo, skakao sam od sreće na svaku njegovu obranu. Vidio sam da je kasnije on skakao kada sam ja obranio one četiri lopte, od čega jedan sedmerac na kraju utakmice - rekao je Filip Ivić.

Do prošle godine živio je s roditeljima, a sada živi sam u Dugavama.

- Tu mi je blizu baka pa često odem do nje. Kod kuće sam nekako najmanje kada imamo dva treninga dnevno, a ručam u Sparkasi, kod dvorane. Sam si radim doručak i večeru. Često je kod mene i djevojka Iva s kojom sam već tri godine, ona radi u VIP-u. Još se nismo odlučili da živimo zajedno - istaknuo je Fićo.

Malo momčadi u Ligi prvaka ima tako dobre vratare kao PPD Zagreb.

- Bez obzira na to što je razlika između Stevanovića i mene deset godina, jako se dobro slažemo. Kada ne ide jednom, ide drugom. Nije se još dogodilo da u jednoj utakmici ove sezone obojica imamo loš dan. I privatno smo dobri, odemo na kavu, napričamo se. No, moram pohvaliti i Marija Kelentrića, trenera vratara. Kada sam branio za drugu momčad, nisam imao posebnog trenera. Kele mi je jako puno pomogao - istaknuo je Ivić koji je sa Stevanovićem već četvrtu sezonu u klubu.

Pohvalio je atmosferu u dvorani Zlatorog u Celju.

- Bilo je toliko bučno da sam sebe nisam čuo. Što se tiče onih provokacija na kraju utakmice, kada sam nakon obrana zapljeskao prema tribinama, nije to bilo ništa zlonamjerno. To mi je ostalo još od Arene. Nadam se da će naša dvorana u subotu napokon biti puna do krova. Veszprem je momčad koja mora biti mamac za gledatelje. Uostalom, to je derbi skupine. Mi smo prvi, a oni drugi nakon dva kola. Tko bi to rekao? A mogli smo imati nula bodova. Mogli smo izgubiti i od Kiela i od Pivovarne Laško. Ali nismo - sretan je Ivić.

Dobar sam s Čorićem

Jučerašnji dan proveo je odmarajući se i gledajući ostale utakmice rukometne Lige prvaka.

- Volim gledati i nogomet. Bio sam na nekoliko Dinamovih utakmica ove sezone. Žao mi je što nisam mogao ići gledati Arsenal, ali Bayern u Maksimiru sigurno neću propustiti. Privatno sam dobar s Antom Čorićem. Ovo ljeto zajedno smo trenirali u teretani kod Pere Kuterovca u Kutiji šibica. Volim gledati i košarku. Bio sam na dvije prijateljske utakmice kada je igrala hrvatska reprezentacija. Planiram ići gledati i Cedevitu u Euroligi. Imam dosta prijatelja među vaterpolisitnma Mladosti. Primjerice, Ante Vukičević išao je sa mnom u školu - rekao je Ivić.

A hokej na ledu? Prati li Medveščak?

- Ne pratim, taj sport me ne zanima - zaključio je Ivić.

>> PPD Zagreb slavio u Sloveniji, gledatelji HRT-a uskraćeni za još jednu sjajnu predstavu

Komentara 1

AO
ante.oreskovic75
16:20 28.09.2015.

Posebno mi je drago kad vidim ovako vrijedne i po žrtvene mlade.Čestitam i tebi i klubu.Hrabri pobjeđuju!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije