Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 136
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Pravi spektakl

FFC 6 u Poreču: Dogovoren okršaj Jurković - Poturak!

fight,jurković (1)
Ivana Ivanovic/PIXSELL
04.05.2013.
u 10:20

- Proteklih nekoliko dana vodili smo pregovore s Jurkovićem i Poturkom, dva ponajbolja borca u našoj regiji

Final Fight Championship borilačka organizacija nastavlja nam donositi zaista sjajne mečeve uz vrhunsku produkciju, a nakon skorašnjeg FFC-a 4 u Zadru te zatim eventa u Osijeku koncem svibnja, već 14. lipnja održat će se još jedan event, a ovog puta radi se o FFC-u 6 u Poreču.

Nema nikakve dvojbe da će se i tom prilikom raditi o zaista odličnom eventu s iznimno atraktivnim borbama, a nakon što je na svom Facebook profilu urednik Fight Channela Marko Petrak najavio da bi se u glavnoj borbi večeri trebali susresti Igor Jurković i Dževad Poturak mogli su se čuti brojni komentari koji hvale takvu inicijativu.

- Proteklih nekoliko dana vodili smo pregovore s Jurkovićem i Poturkom, dva ponajbolja borca u našoj regiji i iznimno mi je drago što mogu potvrditi da smo dogovorili njihovu borbu za FFC 6 u Poreču, izjavio je čelnik FFC organizacije Orsat Zovko za Fihgt Site.

Jurković će tako imati priliku pred svojom domaćom publikom u Poreču odraditi još jedan iznimno bitan meč u karijeri nakon što je u travnju u Splitu na FFC-u 3 stigao do velike pobjede u zaista fantastičnoj borbi protiv opasnog rumunjskog nokautera Raula Catinasa.

Poturak je već godinama poznato ime diljem K-1 svijeta, nastupao je na nekim od najvećih evenata organiziranim proteklih godina, a krunu svoje vrlo bogate karijere doživio je ovog ožujka u zagrebačkoj Areni kad je nakon pobjede u rezervnom meču K-1 World Grand Prix Finala svladao Sergeia Lascenka, a onda je nakon ozljede Badr Harija iznenada dobio i priliku nastupiti u polufinalu. Protiv Ismaela Londta pružio je dobar otpor, no zbog slomljenog rebra morao je predati meč sredinom druge runde.

Kao što smo već spomenuli, FFC 6 održat će se 14. lipnja u dvorani Žatika izgrađenoj prije nekoliko godina, a ostatak popisa borbi trenutno još uvijek nije poznat.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije