Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 17
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SP U ŠVEDSKOJ

Duvnjak izvan momčadi, Kopljar istegnuo trbušni mišić

Domagoj Duvnjak
Goran Stanzl/Pixsell
14.01.2011.
u 14:23

Izbornik Slavko Goluža odlučio je prijaviti 15 igrača. Pored Domagoja Duvnjaka na tribini su ostali treći kružni napadač Marino Marić i treći vratar Ivan Pešić

Nakon što zbog ozljeda na Svjetsko rukometno prvenstvo uopće nisu došli Antonio Kovačević, Ivan Čupić, Ljubo Vukić, Zlatko Horvat i  Renato Sulić, izbornik Slavko Goluža s popisa 16 igrača morao je izostaviti i Domagoja Duvnjaka. No, nije tu kraj problemima. Makro Kopljar istegnuo je trbušni mišić, no on je prijavljen.

– Nažalost, na treningu u četvrtak navečer Domagoju se ukliještio jedan mišić na leđima. Dobio je odmah u svlačionici injekciju i već se jučer bolje osjećao. No, on ne može igrati pa sam prijavio samo 15 igrača. Dakle, na tribini su pored Duvnjaka ostali još Marino Marić i Ivan Pešić.

– Kada se može očekivati Duvnjakov povratak?

– Ne razmišljam o tome. Kada mi liječnici kažu da je zdrav i da može igrati, onda ću ga vratiti u momčad. Nije meni Duvnjak toliki problem jer mogu ga zamijeniti Drago Vuković, Tonči Valčić ili Blaženko Lacković. Veći problem bit će mi ako ne budem mogao računati na Kopljara koji se pokazao kao stup naše obrane. U napadu imamo Buntića, ali nedostajat će mi Marko jer je mogao igrati više pozicija u obrani – istaknuo je Goluža.

Domagoj Duvnjak nada se da će brzo na parket.

– Nije baš dobro izgledalo kada su me leđa uhvatila kad sam dodavao loptu Voriju. Jako sam se uplašio. No, kada sam u svlačionici malo odležao i nakon dobivene injekcije, već mi je bilo bolje. Otišli smo preventivno i u bolnicu, ali uzalud. Nismo stigli na red pa smo se vratili u hotel gdje sam primio terapiju od naših liječnika – rekao je Duvnjak.

Osjeća li se bolje dan nakon ozljede?

– Da, mnogo mi je bolje. No, neću riskirati brzi povratak na parket da se ne dogodi još gore. Kada osjetim da sam sto posto spreman, onda ću se vratiti –rekao je Duvnjak.

Sreća da je danas slobodan dan, a da sljedeće dvije utakmice igramo protiv objektivno slabijih Alžiraca i Australaca gdje se neće osjetiti njegovo neigranje.

Marko Kopljar isto se osjećao bolje, ali...

– Još me uvijek boli pri istezanju. Valjda će svakim danom biti sve bolje – rekao je Marko Kopljar.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije