Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 14
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Kobni Kobe

Dream team pobijedio Australiju za polufinale olimpijskog turnira

Dream team (1)
AFP
09.08.2012.
u 11:40

Brayant se zaustavio na 20 koševa, a priključili su mu se Deron Williams sa 18 te Carmelo Anthony sa 17 ubačenih poena

Košarkaši SAD-a pobijedili su kasno sinoć Australiju i ušli u polufinale Olimpijskih igara. Američki Dream team slavio je 119:86, a Australci su se do posljednje četvrtine držali na "pristojnoj" razlici, ali su zvijezde NBA u posljednjoj dionici susreta ubacile u brzinu više i riješile susret. Kobe Bryant u tom je razdoblju postigao čak četiri trice, a zanimljivo da je tri postigao u samo 30 sekundi.

Na kraju se Bryant zaustavio na 20 koševa, a priključili su mu se Deron Williams sa 18 te Carmelo Anthony sa 17 ubačenih poena. U momčadi Australije najbolji strijelac bio je Patrick Mills koji je ubacio 26 koševa.

U polufinalu će Amerikanci igrati protiv Argentine koju su već pobijedili u skupini.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije