Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 16
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'MOLITE ZA NJEGA'

U Buenos Airesu preminuo otac Diega Maradone

Diego Armando Maradona
Foto: Marcus Brandt/DPA/Pixsell
25.06.2015.
u 21:07

– Dragi moji Argentinci, molite za mog oca – rekao je Armando Maradona kad je saznao da mu je otac napustio ovaj svijet u 87. godini života

Otac legendarnog Diega Armanda Maradone preminuo je u 87. godini života. Don Diego skoro tri tjedna bio je na intenzivnoj njezi u bolnici u Buenos Airesu, ali nije dobio bitku.

– Dragi moji Argentinci, molite za mog oca – obratio se Maradona javnosti kad je čuo tužnu vijest i potom hitno otputovao kući kako bi bio uz obitelj.

Diego je ostao bez majke Dalme 2011. godine, a preminula je u 81. godini života.

>> U 81. godini umrla Maradonina majka Dalma

Komentara 27

UR
urbanum
22:07 25.06.2015.

Ima nešto perverzno u ovdašnjim medijskim uzusima. Objave sliku nogometaša Maradone i naslov koji sugerira da je umro sam nogometaš. To se zove hrvatski žurnalizam 2015. Morbidna družina polupismenih pasa vlasti

DU
Deleted user
21:40 25.06.2015.

Ako je vijest da je otac Zorana Milanovića ima kontakt s lopatom djelatnika čistoće i da je hitno završio na hitnu, onda je ovo izvanredna vijest. Nikada nismo vidjeli modrice niti šavove Zoranova oca, imali smo njegovu izjavu, ali nismo čuli što kaže radnik čistoće. Pa, ako je to bila vijest, onda je ovo izvanredna vijest, breaking news.

JO
Jole1958
21:38 25.06.2015.

Ja prvo pročitao da je umro Maradona, rekoh si ili je kokain ili ona mlada k*ica, kad ono umro mu otac u 87. godini. A majka mu umrla kad je bila samo 81. godinu stara. Užasne, neopisive tragedije.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije