Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 133
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
REAKCIJE NAKON UTAKMICE

Dinamovci poručuju: Sheriff je bio bolji, zasluženo je u Ligi prvaka

Uzvratna utakmica play-offa Lige prvaka između Dinama i Šerifa
Foto: Slavko Midzor/PIXSELL
1/9
26.08.2021.
u 08:27

- Dolazili smo do zadnje trećine, ali uvijek je na kraju falilo nečega. Možda će netko reći da je ovo neuspjeh, ali izborili smo Europsku ligu u kojoj smo prošle godine napravili velike stvari - kaže Oršić

Dinamovac Mislav Oršić prokomentirao je sinoćnji remi sa Sheriffom (0:0) na Maksimiru koji je plavi klub ostavio bez skupine Lige prvaka.

- Ne znam što bih rekao, teško je analizirati utakmicu. Oni su bili bolji, to je jedino bitno. Moramo se okrenuti Europskoj ligi i HNL-u, rekao je Oršić za HRT i dodao:

- Dolazili smo do zadnje trećine, ali uvijek je na kraju falilo nečega. Možda će netko reći da je ovo neuspjeh, ali izborili smo Europsku ligu u kojoj smo prošle godine napravili velike stvari.

Duje Čop je dodao:

- Dali smo sve od sebe, ali nismo uspjeli. Žao mi je zbog divnih navijača, ali nadamo se da će biti pobjeda u Europskoj ligi. Znali smo da moramo napraviti veći pritisak nego u prvoj utakmici, ali Šerif je zasluženo u Ligi prvaka.

Ključne riječi

Komentara 1

ZB
Zoki-Bijela
08:41 26.08.2021.

Stvarno.. Nismo vidjeli. Svasta

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije