Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 96
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NOVI IZAZOVI

Lovro Majer se oprostio od Dinama: Sad kad je gotovo polako dolaze emocije...

Uzvratna utakmica play-offa Lige prvaka između Dinama i Šerifa
Slavko Midzor/PIXSELL
25.08.2021.
u 23:40

- Bile su ovo jako lijepe tri godine. Bilo je i teških trenutaka, ali bilo je puno lijepog. Ne žalim ni za čim, stvarno sam sretan.

Lovro Majer odigrao je posljednju utakmicu za Dinamo, napušta klub i odlazi u Rennes. Nažalost, nakon ispadanja od Sheriffa.

- Dobro smo ušli u utakmicu, odigrali borbeno, ali kad se ganja rezultat, mora ti se mnogo poklopiti, moraš imati sreće. Nama se to nije poklopilo i ispalo je, nažalost, ovako - ističe Majer i dodaje:

- Bilo je emotivno. Htio sam otići uz bolji rezultat. Sad kad je gotovo polako dolaze emocije. Bile su ovo jako lijepe tri godine. Bilo je i teških trenutaka, ali bilo je puno lijepog. Ne žalim ni za čim, stvarno sam sretan.

Odlazi u tešku ligu, ali zašto baš Rennes?

- Mislim da je to idealan klub kao sljedeća stepenica. Vide me kao veliko pojačanje i odgovara mi njihova igra. Imaju sjajan kamp, mnogo rade s igračima i puno ih prodaju. Na kraju krajeva, sve su lige teške i sve će ovisiti o meni i nikome drugome.

Ključne riječi

Komentara 9

SP
sportiglazba
00:16 26.08.2021.

Trziste uvijek pokaze pravu vrijednost. Simpatican mi je ali Petkovic je prespor i ne daje golove zato nema transfera. Sto se tice Orsica on je dobar ali vjerojatno prestar pa se ni on ne moze prodati. Bilo bi dobro daa svi koji mogu sad odu van tako da Krznar moze napraviti ekipu od mladih igraca. Cop je totalni promasaj bolje da se da sansa jednom od mladih - ipak je Gavaranovic bio puno bolji od Copa nije mi jasna ta logika

BR
Breoxs
00:06 26.08.2021.

Lovro Majer je uhvatio zadnji vlak. Nakon 7.9. drastično će pasti cijena Livakoviću, Petkoviću, Oršiću i Ivanušecu. Sada Dalić treba pokazati da zna kako se plasirati u Qatar, a bojim se da on to nije u stanju. volio bih da nsa razuvjeri, ali nakon 3 godine lutanja, ne vidim svjetlo na kraju tunela.

ST
stefj
01:31 26.08.2021.

Nek mu je sa srećom, da je ostao u Dinamu, uz Krznara bi mu samo padala cijena. Dinamo će ove godine biti kanta za napucavanje u EL, a u HNL možda i postigne više od jednog gola na nekoj utakmici... Francuska liga je dobra za Majera i njegov stil igre, puno bolja varijanta od Njemačke ili Engleske...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije