Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 170
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
IGOR KODŽOMAN

Dinamo ostao bez predstavnika u ZG nogometnom savezu!

Igor Kodžoman
Foto: Igor Soban/PIXSELL
1/5
31.01.2019.
u 07:15

Protestno je istupio iz IO-a ZNS-a

Predsjednik uprave Dinama Igor Kodžoman bio je do jučer član Izvršnog odbora Zagrebačkog nogometnog saveza. No, odlučio je istupiti iz tog tijela i sada Dinamo u ZNS-u nema ni jednog predstavnika. Kodžoman je otišao jer se ne slaže s politkom i načinom rada Izvršnog odbora.

Od 35 članova nitko iz Dinama

Naime, na sastanku IO birani su članovi određenih komisija, a od 35 članova nije izabran nitko iz Dinama. Izabrani su neki ljudi koji su nekoć bili u Dinamu, ali nitko od sadašnjih zasposlenika. Nadalje, plavima se nije svidjelo ni što se ZNS konzultirao s nekim klubovima o tim izborima, ali ne i s Dinamom, pa je Kodžoman odlučio otići nezadovoljan tretmanom najuspješnijeg kluba ne samo u Zagrebu nego i u Hrvatskoj. No, to neće uzdrmati rad ZNS-a i njegova predsjednika, donedavnog Dinamova direktora Tomislava Svetinu jer Izvršni odbor ima dovoljno članova i kvorum i bez Kodžomana. No, previranja između Dinama i ZNS-a su očita.

Inače, plavi su jučer istrčali na glavni maksimirski travnjak, koji dobro izgleda i spreman je za subotu i prvi ogled nastavka prvenstva, utakmicu s Rudešom. Nismo uočili Aiemwena i Andrića, morali su na službeni liječnički pregled da bi mogli biti registrirani, no zato je na travnjaku bio Dani Olmo.

>> Pogledajte kakav je tornado zarobio Dinamovce na aerodromu

O mladom Španjolcu puno se pisalo, ne samo posljednjih dana kada je to intenzivirano zbog kraja prijelaznog roka. Dobro upućeni tvrde da u Dinamo za njega nije došla službena ponuda, pa ni ona od 25 milijuna eura Barcelone ili 26 milijuna od Reala. Doduše, ni Barcelona ni Real nisu negirali da im je Olmo zanimljiv, ali ponude nisu poslali. Olmo je smiren, očito mu se nikamo ne žuri i želi s plavima igrati u Europi i na proljeće, a ne žuri se ni Dinamu. Plavi znaju da imaju bisera u svlačionici, da ima astronomsku vrijednost i da ta vrijednost može samo rasti jer će s Dinamom igrati u Europi, a sa Španjolskom čeka ga Euro U-21.

Igrači dogovorili premije

Novac je u nogometu uvijek jako bitan, a važan je i igračima pa su se počeli raspitivati o premijama. O tome se ovih dana razgovara i u maksimirskim uredima. Dinamo je bio korektan prema igračima koji su došli ljetos jer, po pravilu, ne bi imali pravo na premije, no odigrali su važnu ulogu na putu u europsko proljeće pa su u klubu odlučili i njih nagraditi.

Već je pripremljen novi pravilnik o premijama za ubuduće, tada će biti manji fiksni dio premije za rezultate, a znatno veći varijabilni. No, ni premije za ovu sezonu neće biti prijeporne.

>> Pogledajte što je Nenad Bjelica rekao na pripremam u Turskoj

Komentara 5

Avatar comandante
comandante
08:46 31.01.2019.

jeli zaprijetio... "vidjeti ćete vi kada se gazda vrati iz Bosne!!!" Zašto su onemogućeni komentari na članku o Mamiću mladjem...hhheeh

Avatar Uzdanica hbz
Uzdanica hbz
07:53 31.01.2019.

ZNS bez Dinama. 😂😂😂😂😂

Avatar Admin smetlar
Admin smetlar
09:09 31.01.2019.

za dinamo bez mamića!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije