Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Dinamovac na meti velikana

Svi pričaju o transferu Olma, a sada su se oglasili i iz Reala

Dani Olmo
Foto: Davor Puklavec/Pixsell
1/5
30.01.2019.
u 13:07

Francuske sportske novine L'Equipe izvijestile su u ponedjeljak kako je Real Madrid prošlu subotu ponudio 26 milijuna eura Dinamu

Europski prvak Real Madrid nije poslao ponudu zagrebačkom Dinamu za ofenzivnog igrača Danija Olma nazvavši 20-godišnjeg španjolskog nogometaša "jednim od mnogih igrača kojeg prate svi klubovi".

– Nema nikakve službene ponude. On je jedan od mnogih igrača kojeg prate svi klubovi – rekao je u srijedu dužnosnik Real Madrida.

>> Pogledajte video: Svijet je dobio novog kralja – Luku Modrića

Francuske sportske novine L'Equipe izvijestile su u ponedjeljak kako je Real Madrid prošlu subotu ponudio 26 milijuna eura Dinamu.

"Barcelona je spremna platiti 25 milijuna eura, minimalni iznos koji traži Dinamo za svog igrača koji je pod ugovorom do lipnja 2021. No, prema našoj informaciji, Real Madrid nadmašio je tu ponudu predloživši 26 milijuna eura prošlu subotu", naveo je L'Equipe ne spominjući izvor informacije.

Glasnogovornik Barcelone rekao je da ne zna za postojanje navodne ponude Barcelone.

– Ne znam za to. Vidjet ćemo što će biti – rekao je glasnogovornik.

Dinamov glasnogovornik u utorak je odbio reći je li klub zaprimio ponude Real Madrida i Barcelone.Tu informaciju nije potvrdio ni jedan službeni izvor, a nekoliko španjolskih medija prenijelo je informaciju iz L'Equipea bez vlastitih saznanja.

Dani Olmo
1/6

Olmo, 20-godišnji ofenzivni vezni igrač, s Dinamom ima ugovor do ljeta 2021. godine. Njegova tržišna cijena iznosi 6,5 milijuna eura, podatak je Transfermarkta, internetske stranice specijalizirane za transfere nogometaša. Španjolac je 2014. godine prešao iz podmlatka Barcelone u podmladak Dinama, a od tada je skupio 84 nastupa za prvu momčad zagrebačkog kluba, pri čemu je postigao 18 golova, a 19 puta je asistirao.

Upisao je i četiri nastupa za mladu španjolsku reprezentaciju do 21 godine te se nada odlasku na Europsko prvenstvo koje se u lipnju igra u Italiji i San Marinu.

Olmov zastupnik Juanma López y Gelu Rodríguez nije odgovorio na upit do objave ove vijesti.

Dinamo je vodeća momčad hrvatskog prvenstva s devet bodova više od drugoplasiranog Osijeka. Barcelona vodi u španjolskom prvenstvu s pet bodova prednosti u odnosu na Atlético Madrid i deset u odnosu na trećeplasirani Real Madrid.

Ključne riječi

Komentara 2

PA
pappmisi
16:47 30.01.2019.

Ako neki klub uplati 25 miliona, Moze da se proda !!! Realno treba gledati stvari a ne fantazirati !!! Mislim da Zdravko treba da pregovara, to ce biti najbolje za Olma a i za Dinamo !!!

Avatar gordi
gordi
14:38 30.01.2019.

pa bez uvrede ali ako mali Palaversa vrijedi 6 milijuna onda olmo vrijedi barem 55...a vjerujteL Eguipe zna za ponudu....meni bi bilo žao da ode jel nakon Dinamovih proljetnih utaknica vrednost će mu samo porasti

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije