Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Odgođen susret

Da je barem jedan od dva vratara ‘plinara’ bio zdrav, utakmica bi se igrala

Ivan Stevanović
Igor Kralj/PIXSELL
14.02.2016.
u 09:13

Jučer su odigrane i dvije utakmice u Zagrebovoj skupini Lige prvaka. Iznenađenje se dogodilo u poljskom Plocku gdje je domaća Wisla (Rocha 7) izgubila od slovenskog prvaka Celja (Janc 8) sa 26:31.

Rukometaši PPD Zagreba morali su zbog bolesti četvorice igrača odgoditi jučerašnji susret SEHA Gazprom lige koji se trebao igrati u Subotici protiv domaćeg Spartaka. Naime, zbog sumnje u crijevnu virozu na obradu u bolnicu u Subotici primljeni su vratari Filip Ivić i Ivan Stevanović, kao i Stefan Vujić i Luka Šebetić. Zagrebovi rukometaši nalaze se na obradi, a kada ista bude dovršena znat će se i točan uzrok njihovih zdravstvenih tegoba.

Da je barem jedan od dva vratara ‘plinara’ bio zdrav utakmica bi se igrala. Ovako, prebačena je za danas u 12 sati, a u međuvremenu će iz Zagreba doći treći vratar Arian Jović, kao i novi igrači Lovro Mihić i Jakov Vrdoljak.

Već na putu do Subotice na mučninu su se žalili Filip Ivić i pomoćni trener Andrija Nikolić, a Ivan Stevanović se sasvim dobro osjećao za vrijeme doručka. No, nekoliko sati prije utakmice Stivu je postalo loše. Sreća da je dvorana u Subotici danas slobodna barem u ovom neuobičajenom terminu. Sada je pitanje što će biti sa utakmicom protiv Tatrana koja se trebala igrati u utorak u Zagrebu. Ako se ne oporave prvi i drugi vratar možda će doći do nove odgode jer je Tatran momčad koja se sa zagrebašima nadmeće za odlazak na završni turnir SEHA Gazprom lige.

Jučer su odigrane i dvije utakmice u Zagrebovoj skupini Lige prvaka. Iznenađenje se dogodilo u poljskom Plocku gdje je domaća Wisla (Rocha 7) izgubila od slovenskog prvaka Celja (Janc 8) sa 26:31. Ovom pobjedom Celjani su se vratili u igri za plasman u osminu finala. I sada utakmica u Zagrebu, 27. veljače između PPD Zagreba i Celja postaje jako, jako važna. Veszprém (Alilović, Slišković 6) je bez problema svladao Beșiktaș (Ninčević 4, Buljubašić) u Istanbulu sa 38:34.

Ostali rezultati - Liga prvakinja: Ferencváros – Rostov 29:29; Liga EHF-a (m): Limburg – Nantes (Ivić 1) 26:33, SKA Minsk – Pfadi (Gavranović 5) 31:27; njemačka liga (m): Balingen (Ašanin 2 obrane, Dominiković) – Wetzlar 27:26, Lübbecke (Blažičko 7 obrana) – Hannover 29:29, Eisenach (Koloper) – Lemgo 22:28.

>>Odgođena utakmica Spartaka i PPD Zagreba

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije