Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 100
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
FAVORITI USPJEŠNI

City 'razbio' Stoke, Chelsea se sretno i spretno osladio pobjedom

Willian
Foto: Reuters/PIXSELL
11.02.2015.
u 23:14

United, City i Chelsea su pobijedili i borba za titulu, kao i još tri mjesta za Ligu prvaka, još traje.

U engleskoj Premier ligi nema odmora ni preko tjedna pa je tako najveći favorit za naslov Chelsea četiri dana nakon pobjede kod Aston Ville igrao u srijedu navečer protiv Evertona svladavši ga na Stamford Bridgeu 1:0.

Momčad iz Liverpoola imala je u svojim rukama bod do samog kraja utakmice, a mogla je i do pobjede, no Londončane je izvukao Čech sjajnom obranom pa Willian, koji je zatresao Howardovu mrežu u 89. minuti donijevši važnu pobjedu kojom je Chelsea zadržao prednost od sedam bodova nad Manchester Cityjem.

>> Ocjene igrača, prvenstvenu ljestvicu i statistiku pogledajte na Goal.com

Oni su pak "pomeli" Stoke City 4:1 i time se iskupili za kiks protiv Hull Cityja, a malo je nedostajalo i da nakon eventualnog kiksa Chelseaja sve isprave. To se nije dogodilo i morat će priliku tražiti kasnije, što će biti nešto lakše jer vraćaju se Yaya Toure i Wilfried Bony.

Uspješan je bio i Manchester United, pobijedili su Burnley 3:1, u utakmici koja je opet s njihove strane djelovala neuvjerljivo. Junak je bio Chris Smalling, koji je ušao u petoj minuti umjesto ozlijeđenog Phila Jonesa, a potom zabio u šestoj i 45. minuti.

REZULTATI:

Chelsea - Everton 1:0
Manchester United - Burnley 3:1
Stoke City - Manchester City 1:4
Southampton - West Ham 0:0
Crystal Palace - Newcastle United 1:1
West Bromwich Albion - Swansea City 2:0

>> Kramarić: Sretan sam zbog gola, ali moramo početi osvajati bodove

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije