Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KRENULA SEZONA

Čilić ide na Chunga u drugom kolu ATP turnira u Brisbaneu

Marin Čilić
Reuters/PIXSELL
04.01.2016.
u 16:45

Čilić je kao 3. nositelj bio slobodan u 1. kolu, a 19-godišnji Chung je sa 7-6 (8), 6-4 nadigrao Australca Sama Grotha koji će u Brisbaneu biti partner Ivanu Dodigu na turniru parova.

Najbolji hrvatski tenisač Marin Čilić prvi će meč u novoj sezoni odigrati u 2. kolu ATP turnira u Brisbaneu protiv najboljeg korejskog igrača Hyeona Chunga, 51. na pojedinačnoj ATP ljestvici.

Čilić je kao 3. nositelj bio slobodan u 1. kolu, a 19-godišnji Chung je sa 7-6 (8), 6-4 nadigrao Australca Sama Grotha koji će u Brisbaneu biti partner Ivanu Dodigu na turniru parova. Najbolji hrvatski igrač u paru prošao je kvalifikacije za turnir pojedinaca pobjedama nad Australcem Omarom Jasikom (6-1, 6-3) i Amerikancem Jaredom Donaldsonom (6-3, 3-6, 6-4), a u 1. kolu ga čeka australski kvalifikant Oliver Anderson. Taj će dvoboj biti odigran u utorak.

Čilić i Chung neće na teren prije srijede, a ovo će biti njihov treći međusobni dvoboj. U prethodna dva slavio je hrvatski tenisač. Oba su odigrali prošle godine, oba na tvrdoj podlozi i oba je puta Čilić za pobjedu trebao dva seta; u četvrtfinalu turnira u kineskom Shenzhenu bilo je 7-6 (6), 6-4 za Marina, a u 2. kolu turnira u Washingtonu hrvatski tenisač je slavio sa 7-6 (2), 6-3.

ATP Brisbane - 1. kolo:

Hyeon Chung (Kor) - Sam Groth (Aus) 7-6 (8), 6-4

Denis Kudla (SAD) - John-Patrick Smith (Aus) 4-6, 6-3, 6-2

Grigor Dimitrov (Bug) - Gilles Simon (Fra/5) 6-3, 7-6 (10)

Tobias Kamke (Njem) - Benjamin Mitchell (Aus) 6-2, 6-4

>> Čilić otkrio što mu može donijeti pomak, Ćorić predvodnik novog vala

Komentara 1

RK
Realovac.koji.mrzi.hdz.lopine
18:33 04.01.2016.

Gadan ždrijeb...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije