Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
HAJDUK

Cijeli Split na derbi, stižu Kovači, 
ali i skauti Manchester Uniteda...

Hajduk - Udinese
Foto: Ivana Ivanović/Pixsell
19.03.2014.
u 10:50

– Čim je objavljeno da je počela prodaja ulaznica, započela je ludnica. Ne možemo se obraniti od poziva – kaže nam predsjednik bijelih Marin Brbić.

Razlika između Hajduka i Dinama, tih deset bodova na tablici, ne umanjuje interes za veliki subotnji derbi. Nije bitno ni to što Dinamo troši više od 200 milijuna kuna godišnje, prema Hajdukovih 50-ak milijuna kuna. U subotu u 15 sati Poljud će biti pun, interes odavno nije bio takav. Već godinama Hajduk i Dinamo nisu igrali u dnevnom terminu, ovaj put sigurnosne mjere su jake, policija ništa ne želi prepustiti slučaju. U 15 sati bit će puno manje pijanih i usijanih glava spremnih na gluposti nego što bi ih, recimo, bilo u 19 sati.

Blagajnik Hajduka cvate

– Može četiri za istok – javio se prijatelj iz Dubrovnika.

Taj Marijan s Babina Kuka ima nepogrešiv instinkt, već godinama uvijek dolazi samo na spektakle. I uvijek dovede cijelu obitelj. Derbi je za njega praznik.

A taj osjećaj spektakla ima i Hajdukov blagajnik Duje Bilić čiji je mobitel bio užaren od poziva. Ne samo njegov, u klubu primaju rezervacije za ulaznice iz svih krajeva Hrvatske, dolaze navijači iz Slovenije, o onima iz BiH da i ne govorimo.

Ne možemo se obraniti

– Čim je objavljeno da je počela prodaja ulaznica, započela je ludnica. Ne možemo se obraniti od poziva – kaže nam predsjednik bijelih Marin Brbić.

Na službenoj Hajdukovoj stranici na Facebooku na slogan “Svi na Poljud”, u samo nekoliko sati više od tisuću ljudi “kliknulo” je “dolazim”. A u akciji “Svi na Poljud” stiže i izbornik Niko Kovač i njegov brat Robert, izbornici Nenad Gračan, Zoran Vulić... Kao da je netko “kliknuo” na sve te dolaske. U Poljud se kao prvi klub koji će snimati igrače najavio Manchester United. Ne sumnjamo da će ih biti još.

>> Ironični Brbić: Dajte da nam Šimčić sudi i derbi

Ključne riječi

Komentara 2

DU
Deleted user
11:44 19.03.2014.

Neka sudi Brbić !

Avatar feudalac
feudalac
15:01 19.03.2014.

...neka sudi Mate Males a pomocnici Supraha i Tudor

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije