Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 29
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Argentinska Clausura

Četiri utakmice, sedam crvenih, Bocin poraz...

Nogomet
Pixsell
19.04.2010.
u 10:44

Argentinci su odigrali veći dio 15. kola nogometne Clausure. U četiri nedjeljne utakmice valja izdvojiti novi poraz Boca Juniorsa, koji su izgubili sa 1:0 na gostovanju kod Gimnasije iz La Plate.

Jedini pogodak na utakmici, koju je Boca igrala bez ozlijeđenog Juana Romana Riquelmea (koljeno), zabio je Marcos Perez u 58. minuti. Četiri kola prije završetka prvenstva Boca drži 17. mjesto na ljestvici 20 klubova. Samo je jednu poziciju ispred River Plate, najveći Bocin rival.

U preostale tri nedjeljne utakmice gledatelji su vidjeli devet pogodaka i sedam crvenih kartona. Najviše, čak četiri isključenja, sudac utakmice pokazao je u Rosariju, gdje su se sučelili Rosario Central i Newell's Old Boys. Završilo je 1:1.

Dva crvena kartona pokazana su u domaćoj pobjedi Racing Cluba nad aktualnim prvakom Aperture Velez Sarsfieldom (3:1).

Argentinska Clausura, 15. kolo:

San Lorenzo – Huracan 3:0

Rosario Central – Newell's Old Boys 1:1

Gimnasia La Plata – Boca Juniors 1:0

Racing Club – Velez Sarsfield 3:1

Redoslijed: 1. Estudiantes 30, 2. Independiente 30, 3. Godoy Cruz 28, 4. Argentinos Juniors 28...

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije