Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VATRENI GOLGETER

Budimir je u strašnoj formi! Ne prestaje zabijati i na razini je Lewandowskog i Morate

Brugge: Uzvratna utakmica Konferencijske lige, Club Brugge KV - Club Atletico Osasuna 2-2
KURT DESPLENTER/BELGA
10.12.2023.
u 21:47

S ovih osam prvenstvenih pogodaka Budimir je na diobi četvrtog mjesta na popisu najboljih strijelaca španjolskog prvenstva. Postigao je isti broj pogodaka kao i, primjerice, Robert Lewandowski te Alvaro Morata

Hrvatski nogometni reprezentativac Ante Budimir bio je strijelac u remiju svoje Osasune na gostovanju kod Cadiza koji je završio neodlučenim rezultatom 1:1.

Osasuna je gubila 1:0, a napadač Hrvatske izvukao je svoju momčad u 16. kolu La Lige golom iz kaznenog udarca u 70. minuti susreta.

Povela je domaća momčad u 19. minuti, a strijelac je bio Roger Marti. Osasuna je na izjednačenje čekala do 70. minute, kad je Ante Budimir bio uspješan izvođač kaznenog udarca i tako postigao svoj osmi prvenstveni pogodak u ovoj sezoni.

Osasuna sada ima 16 bodova i još uvijek je na 14. mjestu prvenstvene ljestvice, ali se bodovno izjednačila s Alavesom i Villarrealom. 

Cadiz je s 13 bodova na 17. poziciji ljestvice španjolske La Lige, posljednjoj koja donosi ostanak u elitnom razredu španjolskog nogometa.

S ovih osam prvenstvenih pogodaka Budimir je na diobi četvrtog mjesta na popisu najboljih strijelaca španjolskog prvenstva. Postigao je isti broj pogodaka kao i, primjerice, Robert Lewandowski te Alvaro Morata. Na vrhu ljestvice strijelaca je Englez iz Real Madrida, Jude Bellingham s 12 pogodaka.

 

Komentara 2

T2
Tomo_20
09:45 11.12.2023.

Daj molim vas nemoj te me nasmijavat da su kao oni treba svake sezone 20-30 komada uvalit bas ste smjesno ispali!!!

Avatar Mlijekoholičar
Mlijekoholičar
22:22 10.12.2023.

I Budimir i Krama su prosječni napadači koji u klubovima igraju jako dobro jer su dobro uklopljeni u tim i sustav igre, što mogu zahvaliti trenerima. Kad igraju za reprezentaciju niti ne dođu u gol priliku. Daliću, čitaš li ovo?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije