Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SJAJNI POTEZI

Brazilci su pokazali da se gol može zabiti i ako loptu uopće ne dotaknete

Fluminense
Foto: Youtube/Screenshot
1/2
07.02.2015.
u 09:57

Zgusnuta obrana Nove Iguaçu nije željela popustiti nakon silnih pokušaja gostiju i postao je jasno da će morati presuditi individualna kvaliteta.

Brazilski Fluminense je u gostima kod Nove Iguaçu pobijedio 4:1, ali utakmica je do 81. minute bila neizvjesna tako da pogodak koji je Jean zabio za 2:1 vrijedi tri boda, ali namješten je nakon poteza za pamćenje.

Zgusnuta obrana Nove Iguaçu nije željela popustiti nakon silnih pokušaja gostiju i postao je jasno da će morati presuditi individualna kvaliteta. Ili nešto ne toliko konvencionalno u strateškom smislu.

To se i dogodilo, a rijetko se viđa. Kad su se približili golu, nogometaši Fluminensea izveli su akciju u kojoj su čak dvojica nogometaša preskočila loptu i zavarala obranu, tako da je Jean na lijevoj strani ostao sam i snažno "pospremio" loptu u lijevi gornji kut gola te u potpunosti bacio domaćina u očaj.

Nije ni čudo da su nakon toga primili još dva pogotka...

>> Ivan Klasnić nevjerojatnim pogotkom 'raspametio' njemačku publiku

Komentara 3

Avatar cetiri
cetiri
10:20 07.02.2015.

A ovaj igrac kaj je dao gol puhnuo je u nju ,katastrofa i ti si novinar

NA
naprijedplavi
10:17 07.02.2015.

O naslova! Pa nije ovo epizoda smogovaca pa da Dinamo bez dodira nakanta Milan...iako se ja nebi bunio :-)

ZG
zg223
16:19 07.02.2015.

bas su pokazali da lopta sama ulazi u gol...hahaha ajde nemoj vise o nogometu pisat clanke....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije