Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 26
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BARCELONA ZABRINUTA

Bogataši žele dovesti Rakitića i nude mu 10 milijuna eura godišnje

Ivan Rakitić i Neymar
Foto: Reuters/Pixsell
1/6
20.08.2018.
u 11:20

Raketa s Barcelonom ima ugovor do 2021. godine, no odštetna je klauzula 125 milijuna eura, što Parižanima nije problem platiti.

Paris Saint Germain do kraja prijelaznog roka želi dovesti dvojac Barcelone – Ivana Rakitića i Sergija Busquetsa, piše katalonski Sport.

Interes za Rakitića ovog ljeta pokazali su brojni europski klubovi, a nedavno se spominjao Bayern. Sada slijedi napad bogatog PSG-a koji hrvatskog veznjaka vidi kao zamjenu za Lucasa Rabiota koji ne želi potpisati ugovor.

Raketa s Barcelonom ima ugovor do 2021. godine, no odštetna klauzula je 125 milijuna eura, što Parižanima nije problem platiti. Francuski je prvak za vatrenog pripremio petogodišnji ugovor koji bi mu godišnje donosio 10 milijuna eura neto.

>> Jeste li ikad vidjeli ovaj sport?

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije