Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 160
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
UBIJEN U RATU

Bivši vatreni šokiran smrću suigrača: 'Bio sam kod njega u kući na šabatu. Ovo je grozno'

Zagreb: Bivši nogometaš Vedran Ješe
Foto: Slavko Midzor/PIXSELL
1/3
08.10.2023.
u 20:15

"Baš sam htio s obitelji ovih dana otići malo do Izraela, to je prelijepa zemlja u kojoj se puno toga može vidjeti. Uvjeren sam kako će tamošnji problemi brzo završiti, ali će sve to ostaviti traga na ljudima", kazao je bivši hrvatski reprezentativac Vedran Ješe koji je 2007. u Beni Yehudu igrao s ubijenim izraelskim nogometašem Liorom Asulinom

Prema pisanju izraelskih medija, u napadu Hamasa ubijen je bivši nogometaš Lior Asulin. Tijekom proslave njegovog 43. rođendana grupa terorista ušla je u dvoranu i ubila više osoba, a među njima i nogometaša koji je bio nekadašnji suigrač bivšeg hrvatskog reprezentativca Vedrana Ješe (42). Zajedno su 2007. godine nastupali za Beni Yehudu.

"Nismo mi ostali u kontaktu, ali grozno je ovo čuti. Ja sam bio kod njega kući na šabatu, oni su stalno zvali strance da dođemo kod njih doma, sve su radili kako bismo se osjećali ugodno u Izraelu. Ma vjerojatno sam bio kod svih tadašnjih suigrača doma, sjećam se da sam kod Liora bio sigurno. Kad su naši suigrači to radili, onda bi zvali i nas strance, svi bi se zajedno družili kod nekoga", rekao je Ješe za 24 sata kada je doznao za smrt bivšeg suigrača.

GALERIJA Napad Hamasa na Izrael

Zagreb: Bivši nogometaš Vedran Ješe
1/32

"Sjećam se da je imao strašan udarac, to se rijetko viđalo. Pravu 'bombetinu', ma puno je on zabijao te sezone kod nas, stvarno se tada nazabijao golova. Bio je dobar igrač, ali otkad sam otišao iz Izraela nismo ostali u kontaktu. Užas, stvarno su besmisleni ti ratovi", kazao je šokirani nogometaš.

VEZANI ČLANCI:

 

"Baš sam htio s obitelji ovih dana otići malo do Izraela, to je prelijepa zemlja u kojoj se puno toga može vidjeti. Toliko zanimljivih vjerskih destinacija, želio sam i djeci pokazati gdje sam nekada igrao, imam tamo i neke prijatelje s kojima sam ostao u kontaktu. Ma uvjeren sam kako će tamošnji problemi brzo završiti, ali će sve to ostaviti traga na ljudima", zaključio je Ješe.

VIDEO Gaza u ruševinama nakon protunapada Izraela

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije