Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DINAMO

Bišćan se vraća za London i bit će kapetan

02.11.2008.
u 21:13

U susretu dvaju najefikasnijih napada lige Dinamo je izašao kao pobjednik. Stoga ne čudi zadovoljstvo na licu Branka Ivankovića, trenera modrih.

Sivonjić izostao
– Opušteno smo ušli u utakmicu i brzo smo bili kažnjeni pogotkom. Sreća je to što smo brzo i postigli pogodak. Željeli smo ovdje pobjedu i to smo ostvarili – rekao je Ivanković.

Dinamov trener dvaput je gledao snimku utakmice Šibenik – Inter (1:1) te uživo kup-susret između Intera i Zagreba (0:2).

– Da smo se samo malo opustili, siguran sam da bi Inter to znao kazniti. U Šibeniku su igrali zaista dobro i mogli su tamo i pobijediti. Pripremali smo taktiku za Sivonjića, no on na kraju nije zaigrao – rekao je Ivanković.

O razlozima njegova neigranja Borimir Perković, trener Intera, rekao je:
– Tijekom ručka rekao mi je da ne može igrati. Protiv Zagreba zadobio je udarac u zglob. To me jako iznenadilo jer se nije dalo naslutiti da neće moći igrati. Novo neugodno iznenađenje stiglo je početkom utakmice kada je Grgurović sam tražio izmjenu, također zbog ozljede. Bez njih dvojice nismo više bili tako opasni – rekao je Perković.

Profesor želi senzaciju
Zaprešićani su rano poveli, a potom su primili tri prelagana pogotka.

– Lagao bih kada bih rekao da je obrana bila na visini zadatka. Ovaj tjedan nemamo utakmica pa ćemo poraditi na tome. Igrom prema naprijed mogu biti zadovljan, ali igrom u obrani nikako – istaknuo je trener Zaprešićana.

Dinamo se već polako okreće gostovanju u Londonu kod Tottenhama.
– Sigurno je da se za tu utakmicu vraća Igor Bišćan – rekao je Ivanković.

Dakle, nosit će u Londonu kapetansku vrpcu?
– Naravno. On je naš prvi kapetan. U njegovu odsustvu kapetansku vrpcu preuzimaju igrači iz kruga Balaban, Mikić, Drpić, Butina. Na ovoj utakmici kapetan je bio Drpić. On je zbog svoje nepromišljenosti, a tu mislim na onaj incident s policajcem, kažnjen prema državnim propisima. Ne vidim razloga da bi mu se zbog toga sada oduzimalo pravo na kapetansku vrpcu – rekao je Ivanković.

Što očekujete u Londonu?
– Sve osim poraza za nas bi bila senzacija. Tottenham je u zadnje tri utakmice osvojio sedam bodova. Mi ćemo pak pokušati napraviti sve da ostvarimo rezultat koji bi nam malo uljepšao ove prve dane studenog – zaključio je Ivanković.

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije