Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 39
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
LOŠE NAVIKE

Bio je nova zvijezda, a danas je propao kao alkoholičar: 'Stalno je mrtav pijan i spava ispred kuće'

Martin Fenin Instagram
04.12.2023.
u 19:22

Nedisciplina i alkohol koštali su ga većeg uspjeha u karijeri, a sada je propao kao alkoholičar.  Prije dvije godine odlučio je otvorenije pričati o svojim problemima. Istaknuo je da je utjehu nalazio u alkoholu i da je on bio njegovo riješenje za sve.

Čeh Martin Fenin nastupio je 2007. godine na Svjetskom prvenstvu za mlade talente do 20 godina i potpuno je očarao nogometni svijet. Impresionirao je i u njemu se mogla vidjeti nova zvijezda europskog nogometa. Bio je na korak od potpisa za talijanski Juventus, ali je u posljednji trenutak odlučio otići u Frankfurt. Potpisao je za bundesligaša Eintracht, a na debiju u Bundesligi postigao je tri gola.

GALERIJA Hrvatska ne mora strahovati na Euru, Modrić će demantirati skeptike

1/14

Međutim, s transferom u veći klub i podebljanjem novčanika, stižu problemi s alkoholom. Nedisciplina i alkohol koštali su ga većeg uspjeha u karijeri, a sada je propao kao alkoholičar.  Prije dvije godine odlučio je otvorenije pričati o svojim problemima. Istaknuo je da je utjehu nalazio u alkoholu i da je on bio njegovo riješenje za sve.

- Kada sam imao problema, uvijek sam posegnuo za alkoholom. To je bilo moje rješenje za sve. Najgore je bilo što se o tome nisam nikome povjerio. Zatvorio sam se u sebe i nisam pričao o svojim problemima - rekao je Martin Fenin.

VEZANI ČLANCI:

Pokušao je da promijeniti se, ali nije uspio. Oženio se policajkom koja ima kćer iz prvog braka, spremao se i za debi u MMA-u, ali ništa od toga mu nije pošlo za rukom. Vratio se starim i ružnim navikama.

- Često dolazi kući pijan, a više puta je i ležao ispred kuće. Ponekad spava u svom crnom Mercedesu u javnim garažama, a oko auta mu se pojavljuju bljuvotine i izmet - pričaju njegovi susjedi koji su izgubili strpljenje s nepopravljvim bivšim nogometašem. 

Komentara 2

NE
Nemanadimak
19:37 05.12.2023.

Propao kao alkoholicar? Ili proali alkoholicar. Nije bas isto.

Avatar nisam_robot
nisam_robot
16:49 05.12.2023.

Sve predispozicije da bude predsjednik. Bar po današnjoj situaciji kod nas.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije