Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 50
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ruska liga

Bilićev Lokomotiv pobijedio Spartak u gradskom derbiju

Daybreakers
Foto: Lionsgate
1/2
02.09.2012.
u 21:42

Gordon Schildenfeld odigrao je svih 90 minuta u domaćem porazu moskovskog Dinama od Kubana iz Krasnodara 2:1.

Moskovski Lokomotiv, kojeg trenira bivši hrvatski izbornik Slaven Bilić, slavio je u sedmom kolu ruskog prvenstva protiv gradskog rivala Spartaka 2:1. Nije sve dobro krenulo za momčad Slavena Bilića. Spartak je poveo već u 6. minuti pogotkom Kombarova, a preokret Bilićevoj momčadi donijeli su N\'Doye u 60. minuti i Pavljučenko šest minuta kasnije.

Valja istaknuti da su Vedran Ćorluka i vratar Dario Krešić odigrali svih 90 minuta za Lokomotiv, koji sada ima 13 bodova i nalazi se na petoj poziciji.

Gordon Schildenfeld odigrao je svih 90 minuta u domaćem porazu moskovskog Dinama od Kubana iz Krasnodara 2:1.

Komentara 4

BA
balic
22:14 02.09.2012.

Sa 7-8 mjesta na 5.... Dobro je poceo Bilic,a njegov zamjenik nase reprezentacije poceo jos bolje :-)pa ni prijateljsku nemoze izvuci remijem,a sto ce tek biti u kvalifikacijama..Ajde gledamo SP iz Brazila u foteljama ... Bravo Nane pokazi ti sto sto smo izgubili,svi su te znali pljuvati a dobili jos losijeg... To je da covjeku pamet stane...

SN
snovakor
07:17 03.09.2012.

Čestitke Biliću !! Nisam bio baš siguran dali da se kladim na ove tvoje ili ne .. i na kraju nisam, zbog moje nesigurnosti i nadao sam se da sam pogriješio. I eto, uspio si. A to da sadašnji Izbornikik Repke ništa ne valja osim na riječima, to svako pametan zna .

S1
sbaris 18
07:21 03.09.2012.

isto se zna da onaj tko ocjenjuje nečji rad poslije prve utakmice da je veliki stručnjak razumije se u nogomet ko mara u krivi Ku..c he he he

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije