Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OKO SOKOLOVO Busan komentira suđenje na utakmici Slaven Belupo - Cibalia

Beusan: Mihalj od mene ne bi dobio 8,0

Foto: Tatjana Šilipetar
import
28.10.2008.
u 14:51

HTV-ovo "oko sokolovo" Mateo Beusan komentirao je ocjenu 8,0 (dobar), koju je kontrolor suđenja Milan Berger dodijelio sucu Jurici Mihlju za suđenje na utakmici Slaven Belupo - Cibalia.

- Od mene ne bi dobio tako visoku ocjenu - kazao je Beusan. - Dao bih mu zadovoljavajuću (raspon 7,5 do 7,9) jer je primjena stegovnih mjera u četirima od pet slučajeva bila katastrofalna.

A ruka u šesnaestercu? Beusan se o tomu očitovao tvrdeći da ni pri tom kaznenom udarcu Mihalj nije postupio ispravno.

- Osmica nije konačna. O njoj će se još očitovati sudačka komisija. Ne bi bilo prvi put da se ocjenu smanji. Što se tiče kaznenog udarca, ja bih, da se to dogodi na utakmici na kojoj sam kontrolor, tražio od suca objašnjenje zašto ga je dosudio i kako je vidio tu situaciju. Kad je u pitanju ruka unutar šesnaesterca, za to je uvijek najmjerodavniji sudac - zaključio je Beusan.

A kad je u pitanju Slaven, susret s Cibalijom nije prvi ove sezone u kojem su farmaceuti imali sudački vjetar u leđa. Slučajno ili ne, jedan poklonjeni "aut" otvorio im je put prema pobjedi nad Dinamom, a u Šibeniku je, dok su Dinamova kola jurila nizbrdo, Mamić bjesnio na suca Šimčića iz - Koprivnice.

Kad netko ima takvu logistiku, na kojoj mu zavidi i dojučer nedodirljivi Dinamo, onda je potpuno jasno da će biti vrlo ozbiljan kandidat za naslov prvaka.

Na kraju, možda Mamić, kada je neki dan vrištao o rušenju Dinama, nije mislio na splitsku, nego na koprivničku opasnost.

Slaven Belupo neodoljivo podsjeća na šampionski Zagreb iz sezone 2001./2002. Osim što igra najbolje u ligi, sad više nije dvojbeno da je i miljenik sudaca.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije