Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 7
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
MORA PLATITI I KAZNU

Argentinski tenisač suspendiran na šest godina zbog namještanja mečeva

Nicolas Kicker
Foto: Reuters/Pixsell
20.06.2018.
u 13:28

Kicker, kojem je najbolji ranking u karijeri bilo 78. mjesto na ATP ljestvici u lipnju 2017., proglašen je krivim za namještanje dva meča na Challenger turnirima u Italiji i Kolumbiji 2015.

Argentinski tenisač Nicolas Kicker suspendiran je na šest godina i mora platiti kaznu u visini od 25,000 dolara nakon što je proglašen za namještanje mečeva, objavila je Ured za teniski integritet (TIU).

Kicker, kojem je najbolji ranking u karijeri bilo 78. mjesto na ATP ljestvici u lipnju 2017., proglašen je krivim za namještanje dva meča na Challenger turnirima u Italiji i Kolumbiji 2015. Također je odbio surađivati u istrazi s TIU-om. 

- Argentinski tenisač Nicolas Kicker je suspendiran na šest godina i mora platiti kaznu u visini od 25,000 dolara zbog namještanja mečeva - stoji u priopćenju TIU-a.

Komentara 1

DH
dalibor.hren
10:46 23.06.2018.

Tko se sjeća meča Nadal vs Ćorić!? Nadal vodi 1:0 u setovima i 4:0 u gemovima. Ćorić spektakularno dobiva meč i nitko nije osumnjičen za namještanje rezultata!?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije