Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 34
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DAO MU PET GEMOVA

Ćorić pomeo trećeg igrača svijeta i izborio drugo kolo

Borna Ćorić
Foto: Reuters/Pixsell
1/4
19.06.2018.
u 19:10

U drugom kolu ide na pobjednika meča Basilashvili - Molleker.

Borna Ćorić sjajno je otvorio turnir na travi u njemačkom Halleu. Protiv drugog nositelja i trećeg tenisača svijeta Alexandera Zvereva slavio je uvjerljivo sa 6:1, 6:4.

U prvom setu Borna je u dva navrata oduzimao servis Nijemcu, u četvrtom i šestom gemu, te lakoćom dobio prvi set sa 6:1.

I u drugi set Ćorić je krenuo sjajno, napravio break odmah na početku za 1:0, a isto je ponovio i kod 3:1.

Imao je Borna i 5:1 te priliku da završi meč, no Zverev je nanizao tri gema te smanjio na 5:4. Ipak, u novom servis gemu za meč Ćorić ništa nije prepustio slučaju te ga je uz male poteškoće dobio za konačnih 6:1, 6:4.

U drugom kolu ide na pobjednika meča Basilashvili - Molleker.

Komentara 4

PE
peugeot
00:53 20.06.2018.

A kad god naleti na profesora i svog teniskog idola Djokovica bude saslusan. "Sjedi mali, jos si zelen, al' bice nesto od tebe" - veli mu prof. dr tenisa Novak Djokovic.

GO
Gomila
22:54 19.06.2018.

Cestitam jos malo pa prvak svijeta Coric ide u tom pravcu

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije