Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 6
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
EBEL

Agonija medvjeda primiče se kraju, u Salzburgu igrali samo s desetoricom

Medveščak
Foto: Marko Prpić/Pixsell
1/5
29.01.2019.
u 23:09

Medveščakovoj agoniji primiče se kraj, jer će 'medvjedi' odigrati još dvije utakmice osnovnog dijela sezone, a potom se, u dogovoru s vodstvom lige, neće natjecati u drugoj fazi natjecanja

Hokejaši Medveščaka poraženi su s 13-0 (5-0, 3-0, 5-0) na gostovanju kod Red Bulla u zaostaloj utakmici 23. kola EBEL-a odigranoj u utorak u Salzburgu.

Medveščak je doživio 24. uzastopni poraz, a ukupno 36. u ovoj sezoni u kojoj se opraštaju od igranja u EBEL-u. Zagrebačka momčad je sa 21 bodom na dnu ljestvice, dok je Red Bull sa 76 bodova na četvrtom mjestu i osigurao je mjesto u doigravanju.

Medveščak
1/9

Medveščak je u ovom dvoboju imao na raspolaganju samo dvije obrambene i dvije napadačke linije, ukupno desetoricu klizača i dvojicu vratara, što je domaća momčad iskoristila za svoju najuvjerljiviju pobjedu u ovoj sezoni.

Medveščakovoj agoniji primiče se kraj, jer će 'medvjedi' odigrati još dvije utakmice osnovnog dijela sezone, a potom se, u dogovoru s vodstvom lige, neće natjecati u drugoj fazi natjecanja.

U petak, 1. veljače, Medveščak će gostovati u Linzu, a dva dana poslije će završiti sezonu pred svojim navijačima u Domu sportova, gdje će gostovati češki Orli Znojmo.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije