Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 12
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
UHVAĆENA U LAŽI

Simona Mijoković katastrofalno izdužila noge u Photoshopu

Simona Mijoković
Foto: Facebook
1/4
02.11.2016.
u 20:33

Na fotografiji pozira ispred kuće sa suprugom Stanislavom Mijokovićem, no oboje su previše izduženi. Zbog toga su se iskrivile i kamene ploče ispod njih, a neobičnu izduženu formu dobio je i otirač ispred vrata.

Bivša manekenka i zvijezda reality showova Simona Mijoković (32) nastavlja plijeniti pozornost javnosti svojim Facebook statusima. Nakon što je prošlog vikenda napisala da ne slavi Halloween jer to u prijevodu s engleskog znači "pobjeda pakla", Simona je u novom postu pokazala "zavidno" znanje Photoshopa. Na fotografiji pozira ispred kuće sa suprugom Stanislavom Mijokovićem (50), no oboje su previše izduženi. Zbog toga su se iskrivile i kamene ploče ispod njih, a neobičnu izduženu formu dobio je i otirač ispred vrata.

Vole se do neba

- Mi smo ruka, uho, noga, svaki pogled očiju naših, svaki otkucaj srca jedno drugoga - jer naša ženidba podvostručuje naše snage, razveseljuje naše prijatelje te obeshrabruje naše neprijatelje - napisala je Simona i dodala kako se vole do neba, te da zahvaljuju svemu što su dobili od Krista.

>>Simona Gotovac: Većinu toga što imam dobila sam od sponzora

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije