Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Transformacija

Zdravka iz ŽNV objavila fotku prije i poslije showa: 'Kako mi nitko nikada nije rekao kolika ti je glava?'

Foto: Instagram
1/6
30.03.2021.
u 13:25

Zdravkine fotografije prije i poslije showa najbolje pokazuju kako se uz volju i trud mogu postići željeni rezultati.

Splićanka Zdravka Kapetanović u finalnoj emisiji showa "Život na vagi" osvojila je 50 tisuća kuna jer je kao nefinalistica izgubila najviše kilograma, njih čak 48,6. Nastavila je na Instagramu nakon showa svojim primjerom motivirati sve one koji vode borbu s viškom kilograma da se pokrenu i naprave nešto dobro za sebe. Zdravkine fotografije prije i poslije showa najbolje pokazuju kako se uz volju i trud mogu postići željeni rezultati, a Zdravkine nove fotografije dokaz su i kako se nakon showa nije vratila starim navikama već i dalje živi zdravo, kako su je u showu naučili trenerica Maja i trener Edo, ovogodišnji dobitnici Večernjakove ruže u kategoriji novog lica godine. 

Foto: Instagram/riley.loudermilk

Božić '19. VS rana jesen '20. uspomene uvik mirišu, osmijeh postojan, ogrlica vječna, a JA neka druga(čija).....kada vidim sliku mislim se kako mi nitko nikad nije reka : Zdrave, pa kolika ti je glava, biće im bilo neugodno... Nadam se da sam Vas bar nasmijala čitajući ovo ili bar gledajući, jer HAPPY MOOD je tu, to je NAJBITNIJE.....ona je ( bila ) bomba 😂💣 prije @zivot_na_vagi_rtl 🏆🍀, a sad puno ZDRAVIJA 🦋🦋 I NASMIJANA like always....dobitna kombinacija 💯✔️💪🏆🍀 P.s. morala sam ovo objavit......možda bar nekoga potaknem.....AKO SAM MOGLA JA, MOŽETE I VI 💯✔️- poručila je Zdravka svojim pratiteljima.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije