Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
samozatajna glumica

Zrinka Cvitešić progovorila prvi put nakon Kranjčarove smrti i otkrila zbog čega se nije vratila u London

Foto: Grgur Žučko/pixsell
1/11
29.03.2021.
u 11:37

Iako je nedavno uz Tima Robbinsa dobila jednu od glavnih uloga u američkoj seriji "The Power", gdje će glumiti Tatianu Moskalev, bivšu prvu damu Moldavije, Zrinka o još jednom velikom uspjehu nije htjela govoriti.

Prije mjesec dana nogometni svijet šokirala je tužna vijest o odlasku Zlatka Cice Kranjčara. Tugu nije krila ni partnerica njegova sina Nike, glumica Zrinka Cvitešić. Nedugo nakon obiteljske tragedije Zrinka se nije vratila u London već je zbog poslovnog angažmana u HNK ostala u Zagrebu. Zrinka trenutačno igra u predstavi ''Kad svijeće dogore'' u režiji Branka Ivande, koja je nastala prema drami Sándora Máraija.

– Ovo je već dom. Tu ne razmišljaš kako se osjećaš. Tu dođeš doma, ali super mi je sada, nakon što sam godinama bila u centru pozornosti, biti u B planu i doživljavati nečije tuđe uloge. To mi je predivna pozicija – kazala je 41-godišnja glumica za RTL-ov Exkluziv.

Iako je nedavno uz Tima Robbinsa dobila jednu od glavnih uloga u američkoj seriji "The Power", gdje će glumiti Tatianu Moskalev, bivšu prvu damu Moldavije, Zrinka, skromna kakva jest, nije željela govoriti o svojim uspjesima kako ne bi zasjenila ostale kolege u kazalištu.

Foto: Marko Lukunić/Pixsell

Ništa rječitija nije bila ni kad je riječ o njezinoj dugogodišnjoj vezi s bivšim nogometašem Nikom Kranjčarom. Iako su zajedno sedam godina, Zrinka i Niko jako drže do svoje privatnosti i svoju ljubav nikada nisu htjeli medijski eksponirati.

Niko se u Zrinku zaljubio u Londonu nedugo nakon što je ona prekinula vezu s glazbenikom Hrvojem Rupčićem. On je tada igrao za londonski klub Queens Park Rangers, a talentirana Karlovčanka ostvarivala je svoj san na West Endu u mjuziklu “Once”. Njihova romansa razotkrivena je na dodjeli najprestižnije britanske kazališne nagrade “Laurence Olivier Award” kada je Zrinka trijumfirala u kategoriji najbolje glumice u mjuziklu. Taj nevjerojatan uspjeh proslavila je u Londonu s obitelji, a iako je Niko izbjegavao crveni tepih, te večeri zaljubljeni par, prepuštajući se zagrljajima i poljupcima u hodniku, bio je uvjeren kako ih nitko ne vidi, no prevarili su se i tada su prvi put snimljeni zajedno.

Foto: Davor Puklavec/Pixell

Iako su u vezi bili samo nekoliko mjeseci, već tada su živjeli zajedno, a njihovim prijateljima to je bio najbolji znak da su oboje ludo zaljubljeni i stvoreni jedno za drugo. Zato Niko nije dugo čekao i ubrzo je upoznao svoje roditelje Elviru i Zlatka sa svojom novom odabranicom koja ih je već na prvu oduševila, a roditelji Kranjčar bili su presretni što je njihov sin nakon razvoda od Simone Fistrić opet sretan i zaljubljen. Niko je poznat kao osoba koja zazire od publiciteta i na pitanja o svom privatnom životu gotovo nikada ne odgovara, a fotografi nisu uspjeli snimiti ni njegov prvi bračni poljubac sa Simonom s kojom je nakon dugogodišnje veze stupio u brak u rujnu 2008. godine. Zato su iznenađenje bile fotografije Zrinke i Nike snimljene u zračnoj luci u Zagrebu, samo mjesec dana nakon otkrivanja njihove romanse, a na kojima par izmjenjuje nježnosti.

U intervjuu koji je dala za Večernji list u prosincu 2014. godine, Zrinka je bila škrta na riječima o ljubavi. Na pitanje “kako ljubav”, samo je kratko odgovorila: – Izvrsno! Ipak, nešto je rječitija bila na temu sporta i nogometa i otkrila je kakva je kad navija te da je počela pratiti englesku nogometnu ligu, što je logično jer tada je Niko igrao ondje. – Mama i ja volimo nogomet i kada igra hrvatska repka, usred utakmice se zovemo i komentiramo. Sport je oduvijek dio mojeg života, no nisam pratila englesku nogometnu ligu, što sada radim. I strašno je zanimljivo. Idem na utakmice, glasna sam na stadionu i živciram se – rekla je tada Zrinka.

VIDEO Glumci Enis Bešlagić i Slavko Sobin o izazovima s kojima se susreću zbog pandemije

Ključne riječi

Komentara 3

Avatar markoii123
markoii123
10:36 30.03.2021.

Prekrasni su i on i ona,puno sreće želim.

Avatar southman
southman
12:17 29.03.2021.

Prekasno otišla vani. Šteta. Mogla je ostvariti zavidnu međunarodnu karijeru.

MK
mkrstavac
16:42 29.03.2021.

Joj ovi nasi kvazi zvijezde ,druge svoj privatan zivot kao zmija noge,mislim pa sto jeste niste crnu skrivanje ,bemti ,pa ni ovi u Hollywoodu nemaju tu potrebu niste lopovi ili sli,ono ni necudim se da pripadamo najdosadnijim narodom

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije