Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POSTAT ĆE MAMA

Zaručnica Ćaleta-Cara istaknula trudnički trbuščić, stižu komentari: 'Koja divna trudnica!'

Foto: Instagram screenshot
1/8
15.05.2021.
u 17:00

Adriana Đurđević prošetala je haljini zebrastog uzorka i šarmirala fanove trudničkim trbuščićem.

Zaručnica hrvatskog reprezentativca Duje Ćalete-Cara, Adriana Đurđević, fanove je oduševila fotografijom u sređenom izdanju na kojoj ističe svoj trudnički trbuščić. Osim što su svi primjetili visoke žute čizme i haljinu zebrastog uzorka, budućoj mami uputili su komplimente na račun drugog stanaj.

"Koja divna trudnica!", "Moja najljepša", "Ljepoto", "Moja ljube", samo su neki od komentara ispod fotke trudne Adriane koja je trbuh naglasila remenom ispod grudi.

Foto: Instagram

Naš nogometni reprezentativac Duje Ćaleta - Car i njegova zaručnica Adriana Đurđević ove godine će postati roditelji.  - Osjećam se jako dobro, u drugom sam tromjesečju i moram priznati da sam samu sebe iznenadila koliko sam opuštena i poletna. Ima u meni nešto drukčije, ali više to osjećam emocionalno nego fizički. Znamo spol naše bebice, ali to bismo u ovom trenutku zadržali za sebe - rekla je Adriana u razgovoru za Story.  

Nedavno je ovaj par, kojeg često zovu i hrvatskim Beckhamima, objavio i zaruke i tada se Adriana pohvalila predivnim zaručničkim prstenom i napisala:

"Ljubav je velikodušna ,dobrostiva je ljubav, ne zavidi, ljubav se ne hvasta, ne nadima se; nije nepristojna, ne traži svoje, nije razdražljiva, ne pamti zlo; ne raduje se nepravdi, a raduje se istini; sve pokriva, sve vjeruje, svemu se nada, sve podnosi. LJUBAV NIKADA NE PRESTAJE. You will Forever be my Always", napisala je 28-godišnja Adriana kada se pohvalila zaručničkim prstenom.

Par je u vezi oko četiri godine a upoznali su se u Zagrebu. Adriana je studij prava završila u Splitu, a u slobodno vrijeme bavila se modelingom a prije toga dugo je trenirala i tenis. Modelingom se počela baviti jer joj se i starija sestra time bavila i često ju je pratila na snimanjima i revijama i s vremenom kada joj je sestra prestala s modelingom Adriana je ušla u taj svijet. S pet godina mlađim dečkom Dujom živi u Marseilleu gdje Duje igra za Olympique de Marseille.

VIDEO U našem podcastu gostovala je Albina Grčić

 


 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije