Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 107
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Seksi pjevačica

Žanamari objavila fotku u donjem rublju, obožavatelj poručio: Srce će mi stati

Žanamari Perčić
Foto: Instagram
1/8
18.06.2018.
u 18:05

Pjevačica je objavila fotografiju na kojoj u donjem rublju ispija kavu i pitala je svoje pratitelje u čemu oni piju jutarnju kavu.

Jutro... uz kavicu i dodir kojeg volim. U čemu vi pijete jutarnju kavu?, pitala je jutros na Instagramu svoje obožavatelje pjevačica Žanamari Perčić.

Uz ovo pitanje išla je i fotografija na kojoj Žanamari pozira u donjem rublju u izazovnoj pozi i pije jutarnju kavicu. Odgovore na pitanje u čemu piju kavu Žanamari nije dobila od svojih obožavatelja i umjesto odgovora udijelili su joj same komplimente za njenu zavidnu liniju.

 

 

- Wauuu kako si zgodna. Žena mojih snova, top si. Nemam riječi. Omggggg otvorim insta i ovo me dočeka, pa srce će me izdat...Pa dobro jesi ti normalna srce će mi stati! Prezgodna najzgodnija žena na hrvatskoj estradi - oduševljeni su bili obožavatelji pjevačice. 

Žanamari Perčić
1/15

Komentara 3

BO
BozeSacuvaj
21:47 18.06.2018.

Pa majke ti mile i tih komentatora ,,jel su oni ikad u životu vidjeli uživo golu curu??..Jel uopće su ikad otišli sa curom u krevet??,,,pih,,a jadno

DU
Deleted user
18:19 18.06.2018.

Sutra će je dijete pitati zašto si se mama slikala ovako bez odjeće?A ona će odgovoriti jer imaš tatu zgubidana pa mama ovako zarađuje za život.

RI
rikavac
22:52 18.06.2018.

Kome je ona interesantna sem vecernjem koji svako malo objavi nesto o nekim stracama koje gube popularnost pa ajmo malo pisat o njima. Grujica Suputka Jurcevicka i td itd

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije