Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 118
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Oduševljen

Zaljubljeni Robert Pattinson: Kristen je prekrasna u vjenčanici

robert pattinson
pixsell
14.11.2011.
u 11:18

Vjenčanica u kojoj se Bella udaje za Edwarda u drugom dijelu "Praskozorja" bila je strogo čuvana tajna pa iznenađenja na setu nije manjkalo

Najpoznatiji vampir na svijetu, glumac Robert Pattinson izjavio je da je bio oduševljen kada je ugledao svoju djevojku Kristen Stewart, koja mu je i filmska partnerica, u vjenčanici. Vjenčanica u kojoj se Bella udaje za Edwarda u drugom dijelu "Praskozorja" bila je strogo čuvana tajna pa iznenađenja na setu nije manjkalo.

– Prekrasna je! To je nevjerojatna haljina – očarano je rekao Pattinson.

– Ja sam je vidio u vjenčanici, ali većina ljudi na setu nije. Kada je Kristen šetala kroz prolaz, svi su se okrenuli sa zanimanjem jer je sve u vezi s tom vjenčanicom bilo tako tajanstveno – otkrio je 25-godišnji Robert.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije