Večernji List - najnovije vijesti iz Hrvatske, svijeta, sporta, showbiza i lifestyle
Naslovnica Showbiz TV

Zadnje dvije sekunde ih spasile, Mladen podbacio na ovim pitanjima: 'Ovo je bilo daleko od dobrog'

- Ne mogu reći da sam odigrao katastrofalno, ali daleko je to bilo od dobroga. Evo ja sam dao sve da Valentino i Hrvoje ostanu u Hrvatskoj, a da se Maja vrati, nadam se da ćete to znati cijeniti. Vi ste ovo ponajprije zaslužili, a ja sam malo pomogao sa svojim greškama - kazao je Mladen po završetku.
18. veljače 2021. u 19:46 1 komentara 6904 prikaza
Foto: HRT/Screenshot
Pogledajte galeriju 1/5

U večerašnjoj Potjeri briljirali su Hrvoje, Maja i Valentino te su kući su otišli bogatiji za čak 147 tisuća kuna, a sve zato što su uspjeli pobjeći jednom od najopasnijih lovaca - Mladenu, i to su ih posljednje dvije sekunde "spasile".

U završnoj su uspjeli odgovoriti na 13 pitanja u svoje 2 minute, a iako se činilo kako to lovcu neće biti problem, Mladen je večeras napravio puno grešaka u svojoj završnoj potjeri. Neka od pitanja ekipa je odmah znala odgovoriti te su ga tako uspješno nadmašili. 

Prvo pitanje koje ga je unazadilo glasilo je: Koje muško ime pročitano unazad postaje 'radna skela', a odgovor, koji je znala ekipa te tako Mladena vratila na 1 odgovor, glasio je: Aleksandar. Mučilo ga je i pitanje: Trodimenzionalni zemljovid s ispupčenjima za brda i planine nazivamo kakvim karatama?. Mladen je odgovorio Topografskim, a ekipa ga je tu ponovno uhvatila i ponudila točak odgovor: reljefnim. Tu je priznao da ovaj put, za razliku od prvog, nije u pitanju bila dekoncentracija. Iduće pitanje koje nije znao bilo je: Koji je njemački književnik razvio epsko kazalište inzistrirajući na efektu očuđenja? Mladen je odgovorio Goethe, a ekipa je ponovno ponudila točak odgovor: Bertolt Brecht. Nije znao ni pitanje: Koja riječ u ekonomiji označava novo izdavanje dionica, a u medijima televizijski format. Odgovor je glasio emisija, a čak ga ni ekipa nije znala ovaj put. 

Potom, mučilo ga je pitanje 'U Bajkalskome jezeru je više od 80 tisuća jedinki jedne endemske vrste kojih sisavaca?'. Mlden je odgovorio dupina, ekipa vidra, no točan odgovor je ipak bio tuljani. Pitanje 'Koji dokumentarac prati nastanak posljednjeg studijskog albuma Beatlesa i po njemu je nazvan?' također nije znao, a ni ekipa nije znala, no odgovor je 'Let it be'. Tu su mu već ostale samo dvije sekunde, koje nisu bile doboljne da ostvari još 2 točna odgovora, zbog čega je ekipa kući otišla sa 147.000 kuna. 

- Ne mogu reći da sam odigrao katastrofalno, ali daleko je to bilo od dobroga. Evo ja sam dao sve da Valentino i Hrvoje ostanu u Hrvatskoj, a da se Maja vrati, nadam se da ćete to znati cijeniti. Vi ste ovo ponajprije zaslužili, a ja sam malo pomogao sa svojim greškama - kazao je Mladen po završetku. 

Maja se u Hrvatsku vratila iz Dublina, a ovo joj je već šesti put u Potjeri te je na kraju rekla: 'Napokon!'. Lokas ju je pitao hoće li se nakon ovog vratiti, no kazala je kako će ipak vidjeti.

Dubrovnik: Tamara i Petra Ecclestone s obitelji prošetale gradom ponosna mama Tamara Ecclestone se pohvalila preslatkom fotografijom kćerkice koju je rodila u tajnosti Bernarda Bruno REPOVI DORE Bernarda se nakon optužbi obratila Albini, reagirao i njen otac: 'Spremni smo ići na sud' šuškanja ne prestaju Opet procurile nove informacije o razvodu Kim Kardashian: 'Kanye nije dobro'
INTERVJU S OPRAH
Meghan i Harry šokirali priznanjem da su se vjenčali u tajnosti i da se ona htjela ubiti
Hrvatski Telekom
UPRAVLJA S 516 E-PUNIONICA
Hrvatski Telekom: Predvodnik e-mobilnosti u regiji
  • Vito:

    Najopasniji???? Ne bih htio da krivo shvatite, ali je opasno obmanjivanje ljudi. Velike količine novca daju i teška pitanja - samo lovini. Lovci u pravilu dobivaju lagana pitanja. Ovaj "lovac" pak ima taktiku - čije prve dvije riječi i već ... prikaži još! "zna" odgovor. Na "ploči" pak čim se pojavi pisano pitanje, niti ga ne pročita, već lupi odgovor kako lovina ne bi imala više od pet sekundi razmisliti o odgovoru. Ako ste ga pozorno gledali, mogli ste vidjeti koliko je ozbiljan kad lovina stvarno zna, a on se nadmoćno smješkao misleći da će uhvatiti lovinu nakon dva pitanja. U jednoj epizodi se čak i izdao - kad je lovina odgovorila na sva pitanja za viši broj "ispalo mu je": mislio sam da nećete znati sve odgovore... To znači da sluša pitanja lovine pa na osnovu toga daje sebi "pitanja" za "ploču". Uz to, snimaju i "probe" kako bi, navodno, Smanjili tremu lovini, a u stvarnosti očito traže od lovine da im nesvjesno okaže što ne zna pa joj na ploči za veći iznos daju pitanje iz područja koje ne poznaju dovoljno.