Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 87
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
šuškanja ne prestaju

Opet procurile nove informacije o razvodu Kim Kardashian: 'Kanye nije dobro'

Foto: profimedia
1/12
18.02.2021.
u 16:59

Kako nove informacije stalno cure, doznalo se i da Kanye nije dobro, te da shvaća što je sve izgubio.

Šuškanja o razvodu Kim Kardashian i Kaneya Westa sve su glasnija. Kim i Kanye su prestali direktno komunicirati i počeli su živjeti odvojeno, pisali su još krajem prošlog mjeseca strani mediji. Kako nove informacije stalno cure, doznalo se i da Kanye nije dobro, te da shvaća što je sve izgubio. Isto tako šuška se da Kanye i Kim nemaju iste planove za obitelj, pa je zbog toga došlo do razdvajanja, iako i on i Kim još uvijek nose vjenčane prstene. Isti izvor dodaje kako je reper iz njihove kuće u Calabasasu odnio 500 pari tenisica. 

Foto: Instagram screenshot

- Kim i Kanye žive odvojene živote. Nemaju nikakve kontakte - kazao je izvor za strane medije. Neki obožavatelji potvrdu da je vjerojatno da je ovo kraj braka, a ne samo obična svađa nešli su i u videima koje je Kim nedavno objavila. Naime, reality zvijezda i poduzetnica snimila je video u kojem je pokazala kolekciju svojeg branda 'SKIMS', a mnogi su primijetili kako se to događa u prostoriji koju je ranije Kanye koristio kao svoj ormar, što je pokazao u intervjuu za Netflixov show Davida Lettermana "My Next Guest Needs No Introduction".

Foto: Instagram screenshot

Podsjetimo, nakon sedam godina naizgled skladnog i sretnog braka, razvode se reality zvijezda i poduzetnica Kim Kardashian i reper Kanye West. Već nekoliko tjedana ranije otkriveno je da uskoro bivši supružnici više ne žive zajedno, a priču je prvu u javnost pustila mreža 'E News' na čijem se kanalu i prikazuje show Keeping up with the Kardashians, te su zbog toga prvi na izvoru svih novosti o slavnoj obitelji. Mnogi obožavatelji odmah su pomislili kako je riječ o razvodu, no Kardashiani su tvrdili da oboje samo trebaju malo odmora.   Ipak, sada su brojni izvori bliski obitelji potvrdili da je razvod neizbježan. Kim više ne nosi bračni prsten, a Kanye se potpuno preselio na svoj ranč u Wyomingu. 

Foto: Instagram/riley.loudermilk

- Kim je zamolila Kanyea da ode u Wyoming kako bi mogli poraditi na svojim problemima, živjeti odvojeno i sve oko razvoda srediti u tišini. Njoj je prekipjelo - kazao je izvor blizak obitelji. Jedna od najpoznatijih reality zvijezda objavila je ove godine da nakon 20 godina prestaju snimati show 'Keeping up with the Kardashians koji ih je proslavio, a prije nekoliko dana je prodala udio u svojoj tvrtki KKW Beauty globalnoj beauty kompaniji Coty, koji su joj za 20 posto dali 200 milijuna dolara.  Istoj kompaniji je sav svoj udio prodala i njezina sestra Kylie Jenner. Rijetki parovi prežive kobnu sedmu godinu braka, a čini se da je to presudilo i Westovima. Kim će pokušati riješiti sve potajno, no Kanye, poznat po tiradama na društvenim mrežama, ali i na koncertima, najvjerojatnije neće dopustiti da cijela ova situacije prođe mirno.    

Ključne riječi

Komentara 1

AU
austrougarskigeneral
17:57 18.02.2021.

gotov brak

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije