Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 59
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nastala je u 90-ima

Vlatka Pokos objavila sliku na kojoj je potpuno gola: 'Ovo je jedna od mojih najdražih fotografija u životu'

Foto: Instagram/riley.loudermilk
1/9
26.05.2022.
u 12:06

Inače, Vlatka je ove godine ispala prva iz showa 'Ples sa zvijezdama' sa svojim plesnim partnerom Mateom Cvenićem. Odmah u emisiji rekla je kako će se vratiti u Kanadu brže nego što je planirala. No, to se nije dogodilo i bivša voditeljica ostala je u Hrvatskoj duže nego što je planirala, a učinila je to jer je njena sestra teško bolesna.

Bivša pjevačica i voditeljica Vlatka Pokos prisjetila se mladosti i objavila je fotku koja je nastala 1994. godine. Fotku je snimio Stefan Lupino, a Vlatka je na njoj pozirala gola.

– Ovo je jedna od mojih najdražih fotografija u životu, na početku moje karijere. Uskoro stižu nove! – stoji uz objavu.  

Inače, Vlatka je ove godine ispala prva iz showa ''Ples sa zvijezdama'' sa svojim plesnim partnerom Mateom Cvenićem. Odmah u emisiji rekla je kako će se vratiti u Kanadu brže nego što je planirala. No, to se nije dogodilo i bivša voditeljica ostala je u Hrvatskoj duže nego što je planirala, a učinila je to jer je njena sestra teško bolesna. Ipak, više o tome nije htjela otkriti. Vlatka se inače zbog showa vratila nakratko u Hrvatsku i uzela predah od posla, a očito se planirala malo duže zadržati. 

 

 

"Bila sam sretna što sam imala priliku sudjelovati u 'Plesu sa zvijezdama' jer obožavam plesati i, iskreno, zavidim onima koji briljiraju u tome. Namjera mi je i dalje se baviti plesom po povratku u Kanadu. Ples je za mene nešto najljepše što postoji i što možete učiniti za svoje tijelo i dušu. Žao mi je što se nisam više posvetila plesu tokom karijere i to ću sigurno promijeniti, jer me ples čini beskrajno sretnom", rekla je u razgovoru za medije i  zatim potvrdila da nema namjeru za stalno se vratiti u Hrvatsku: 

"Ne znam što nosi budućnost, ali zasad nemam nikakvih planova za povratak, ništa se bitno nije promijenilo. Prvi preduvjet bi bio odlična poslovna ponuda. Ja nikada nisam skrivala da je televizijski i scenski posao moj posao iz snova". Nažalost, kazala je kako se od takvih snova ne živi, posebno u njezinim godinama. "Čovjek mora biti realan. U Hrvatskoj, nažalost, ne bih mogla obavljati neki običan posao. Nakon estradne karijere nitko vas u poslovnom svijetu ne shvaća ozbiljno", rekla je i zaključila:  "Odlično sam se privikla u Kanadi, odnosno, nisam se ni trebala privikavati. Ja savršeno funkcioniram u sređenom društvu, gdje se cijene red, rad i disciplina i gdje ne moraš nikog poznavati da bi pronašao dobar posao. Dakako, za svoj rad si i adekvatno financijski nagrađen."

VIDEO Franka Batelić otkrila da je trudna! S Ćorlukom čeka drugo dijete

Ključne riječi

Komentara 22

ZJ
Zjako
12:44 26.05.2022.

Tako je to kad živiš u oblacima, pa tresneš ponekad. Sad se predstavlja kao poštena a svi znamo od čega živi.

DU
Deleted user
13:31 26.05.2022.

od tad pa do sad rezije placa na nacin da prima 'milodare' od razne gospode. provjereno.

Avatar southman
southman
12:57 26.05.2022.

Je li ovo fotka iz vremena Da Silve ?? Oboje preplanuli.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije