Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 11
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Prirodan izgled

Vizažist koji je šminkao Meghan otkrio što mu je princ Harry ponavljao nakon vjenčanja

Meghan Markle
Foto: Chris Jackson/Press Association/PIXSELL
1/2
08.08.2018.
u 16:58

Vojvoda od Sussexa bio je toliko oduševljen make-upom svoje supruge da je osobno želio zahvaliti vizažistu

Milijuni ljudi pratili su 19. svibnja kraljevsko vjenčanje princa Harryja i Meghan Markle. Vojvotkinja od Sussexa oduševila je sve svojom jednostavnošću i prirodnošću noseći Givenchy haljinu, a na licu je imala minimalan make-up.

Za to je bio zaslužan vizažist Daniel Martin koji je sada otkrio što mu je ponavljao nakon vjenčanja princ Harry.

– Nakon vjenčanja Harry je stalno govorio ''hvala ti''. Zahvaljivao mi je što je unatoč šminki izgledala prirodno – rekao je vizažist za InStyle magazine.

Meghan Markle
1/9

Vojvoda od Sussexa bio je toliko oduševljen make-upom svoje supruge da je osobno želio zahvaliti vizažistu, a koliko mu se svidjelo kako Meghan izgleda, bilo je jasno i kada joj je, vidjevši je pred oltarom, tiho šapnuo "predivna si".

Meghan Markle
1/15

Komentara 14

Avatar tetina
tetina
18:18 08.08.2018.

Kako ste me oduševili, ma krasno. .. evo i ja vam sto puta kažem najre više shrat...

Avatar Jana
Jana
20:53 08.08.2018.

Ova novinarka zaslužuje nobela za najgluplje vijesti. Neznam dali je ona uopće svjesna da takve gluposti nikoga ne zanimaju ili misli da su čitaoci retardirani .

MA
malala
12:26 09.08.2018.

Ispodprosjecna i nezenstvena

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije