Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 134
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
publika se šokirala

VIDEO Jala Brat propao u rupu na pozornici, svi mu dotrčali u pomoć

Foto: Screenshot
1/5
10.07.2023.
u 08:26

Kolega Buba Corelli s kojim je nastupao na Zrću mu je odmah dotrčao u pomoć, ako i ostali koji su bili blizu, a kako je to izgledao objavio je i Jala na svom TikTok profilu

Jedan od najpoznatijih repera na Balkanu, bosanskohercegovački reper Jala Brat (36) nastupio je s kolegom Bubom Corellijem u subotu na plaži Zrće, no usred nastupa propao je u rupu na pozornici, što je šokiralo obožavatelje koji su uživali u koncertu. 

Kolega Buba Corelli mu je odmah dotrčao u pomoć, ako i ostali koji su bili blizu, a kako je to izgledao objavio je i Jala na svom TikTok profilu. 

@jalabrat

Dobar sam, sve ok 🤍. Hvala Zrce

♬ original sound - savastano381

- Dobro sam. Sve ok. Hvala, Zrće! - napisao je uz video.  

Inače, Jala Brat je nedavno postao prvi balkanski izvođač s milijun slušatelja mjesečno na Spotifyju. 

VEZANI ČLANCI

U travnju Jala i Buba završili su na prvom mjestu najpoznatije i najrelevantnije glazbene ljestvice na svijetu - magazina Billboard. Popis pjesmama temelji se na rezultatima glazbenih streaminga i prodaje singlova, a ljestvica se ažurira utorkom. Tog utorka pjesma Bube i Jale S.O.S. završila je prva.

„Nemam kud, oko mene hood i mafijanje, Malo lud, dok pijano je idem na skijanje, Ima nas svud, s nama uvijek neko partijanje, A na vratu sijaju mi dijamanti, zima je, yeah, Kokain, ne znam da l' je kokain, Oka ne mogu sklopit', ne mogu se okaniti, Ti si ono što ne mogu ostaviti, Eh, ja moram se popraviti, Bistrička jalija, a nju znam da radi to, S njima ja Sarajlija, opet sam propalio, Mistična, varljiva, za nju uvijek tražim kod, Mila ko zapaljiva, ne mogu bježat' od tog, I bolje šalji S.O.S, jer trebaće ti noćas, Mama, ja ne znam gdje sam, je l' ona ili roba, Ne mijenjamo dresove, nosim ovo do groba, Čim izađeš iz DS-a, dođi, znaš gdje je soba“, govori tekst pjesme.

Pjesma je objavljena krajem veljače, a do sada ima 17 milijuna pregleda. 

VIDEO Mladi glumac Lovro Juraga komentira aktualna događanja na estradi

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije