Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ODMAH SE ISPRIČALA

Veliki gaf Barbare Kolar na spomen redatelja koji se bori za život: 'Jako mi je neugodno'

Barbara Kolar
Foto: HRT/Screenshot
1/7
08.03.2023.
u 09:41

Gost emisije 'Kod nas doma' bio je redatelj Radislav Jovanov Gonzo koji je najavio film 'Bambina', a posvetio ga je kolegi Žari Batinoviću koji se bori za život u splitskom KBC-u. -Žare ustani molim te - sklopio je ruke Gonzo, a Barbara se počela smijati, ne znajući za Batinovićevo stanje

HRT-ovoj voditeljic Barbari Kolar (52) u jučerašnjoj se emisiji "Kod nas doma" dogodio neugodan gaf, prilikom gostovanja poznatog redatelja glazbenih spotova Radislava Jovanova Gonza, koji je predstavljao svoj debitantski dugometražni film "Punim plućima".

Pred kraj razgovora Gonzo je Barbari ispričao da radi na novom filmu "Bambina" te je pritom spomenuo splitskog redatelja Žaru Batinovića.

- U fazi je prijave na HAVC i daj Bože da nas prihvate. To je film koji bi se bavio 86., bilo bi puno muzike, plesa i splitskog ambijenta, jedan onako splitski film. Volio bih taj film posvetiti mom dragom prijatelju, nek se više ustane, Žari Batinoviću. Žare, ustani, molim te! -  rekao je Gonzo sklopivši ruke. Barbara se tada počela smijati, ne znajući da Žare već skoro dva mjeseca leži u bolnici, nakon što se zarazio koronavirusom i dobio upalu pluća.

Gledatelji su joj to odmah zamjerili, komentarivši na društvenim mrežama.
"Očito je da nije slušala sugovornika pa se smijala automatski", "Meni je jako simpatična, ali ovo je stvarno bilo neugodno čuti", "Često se smije isforsirano i bez razloga", "Dok sugovornik, to jest gost priča, voditelji gledaju u papir što trebaju dalje reći ili pitati", samo su neki od komentara.

- Nažalost doista nisam znala za to, a nitko me nije upozorio niti tijekom niti nakon razgovora! Ispričala bih se istog trenutka, naravno. A ako ima smisla, budući da nisam u emisiji do idućeg tjedna, voljela bih to napraviti evo preko vas koji ste tu grešku primijetili. S iskrenom željom da se zdravlje gospodina Batinovića čim prije popravi. Meni je neopisivo neugodno! Čovjek ne stigne sve pratiti i nije čudo da se ovako nešto dogodi - rekla je voditeljica za Slobodnu Dalmaciju.

Podsjetimo, Žare je sredinom siječnja smješten u jedinicu intenzivnog liječenja splitskog KBC-a. Kako doznajemo od izvora bliskih obitelji, Batinović se prije nekoliko dana nakratko probudio iz kome, no nakon toga se stanje opet pogoršalo. 
Njegov dobar prijatelj, skladatelj Ernest Pelaić na Facebooku je prije nekoliko dana napisao kako mu nedostaju njegove priče koje su ga znale nasmijati do suza.

- Jako mi fališ prijatelju. Molim te probudi se, ustani iz kreveta i kreni sa zajebancijom. Ovo više stvarno nema smisla... Fali mi ono tvoje: "Nabijem vas sve na k.... Usput hvala svima koji su zabrinuti i koji me svakodnevno pitaju za Žarino stanje, ali informacije koje ja dobijam redovito od njegove sestre su jedine sa kojima ja raspolažem, i koje nažalost ništa dobro za sada ne govore, nadam se da će se to promijenit uskoro na bolje. Nensi izdrži, znam da je tebi najteže, Žare je veliki borac, vraća se on sigurno - napisao je Pelaić.

Životno ugroženi redatelj u srijedu 1. ožujka imao je rođendan. Tim mu je povodom sestra Nensi na društvenim mrežama uputila emotivnu poruku.

- Nemam taj dar kao ti, za pisanje, al u ovom trenutku suvišne su riječi!! SRETAN TI ROĐENDAN, izbori se pa ćemo proslavit mi to onako po našemu, voli te tvoja Nensi.

Batinović je kao redatelj do sada snimio nekoliko stotina glazbenih spotova svim najvećim imenima u regiji... Od Gibonnija, Bajage, Olivera, Lukyja, Daleke obale, TBF-a, Severine, Majki, Parnog Valjka i još mnogim drugima. Dobio je nagradu za najbolji spot u 20. stoljeću "Teške boje".

VIDEO: Ulaznice za Euroviziju u Liverpoolu rasprodane u samo 30-ak minuta, cijena najjeftinije - 180 eura

 

Ključne riječi

Komentara 3

Avatar hrvat do smrti
hrvat do smrti
10:49 08.03.2023.

kakvo je smisao komentiranje kada se krsi sloboda govora i izrazavanja ?da netko ima volje i vremena tuzio bih vecernji da uskratu ljudskih prava

MA
Makbe
13:04 08.03.2023.

Nije Barbara kriva. Ako zna sve o svom gostu ne mora znati kuda će ići razgovor i koga će gost sve spomenuti. Gost joj je trebao odmah reći da se dotični nalazi u bolnici i ona bi se odmah ispričala. I kraj priče.

PV
prcko.vita
10:16 08.03.2023.

Idemo maske, online nastava, home office, 6.dozu fajzera, i zabrane izlaska iz domova. Naravno, svaki dan pratiti hrt i stanje stožera Vili Alemka i Capak, sjećate se? Da skratim, loše nam je zdravstvo.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije