Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 138
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
plesačica i glumac

Valentina Walme o planovima za vjenčanje s Markom Petrićem: 'Bit će intimno'

Zagreb: Story Hall of Fame održan u Muzeju za umjetnost i obrt
Foto: Matija Habljak/PIXSELL
1/13
12.02.2023.
u 18:00

- Rekla sam hajmo mi početi to planirati, pa što se ostvari super. Bit će intimno vjenčanje jer Marko i ja zaista imamo puno prijatelja i Marko ima dosta široku obitelj pa ćemo pokušati to dvoje nekako spojiti a da ne bude baš prenapucano, kako bi se reklo - otkrila je plesačica.

Plesačica Valentina Walme u prošloj sezoni showa 'Ples sa zvijezdama' odnijela je pobjedu s modelom Pedrom Soltzom, a u ovom ju je showu upoznala i šira publika. Lijepa Valentina prošle se godine zaručila za svog odabranika, glumca Marka Petrića.

Marko se također tada natjecao u showu i to s mentoricom Gabrielom Pilić, a njih dvoje su show napustili malo prije finala. 

Valentina je sada u intervjuu za In Magazin otkrila nekoliko detalja o pripremama za njihovo vjenčanje. 

- Rekla sam hajmo mi početi to planirati, pa što se ostvari super. Bit će intimno vjenčanje jer Marko i ja zaista imamo puno prijatelja i Marko ima dosta široku obitelj pa ćemo pokušati to dvoje nekako spojiti a da ne bude baš prenapucano, kako bi se reklo - otkrila je plesačica.

 

Inače, Marko i Valentina zaručili su se u rujnu u Splitu, a sve su otkrili fotografijom na Instagramu. Buduća mladenka pokazala je jednostavni, ali prekrasni zaručnički prsten, a nije skrivala ni svoje oduševljenje. Više detalja nisu otkrivali.

Par je zajedno nešto više od dvije godine, a dugo se šuškalo o ovoj ljubavi. No, svoju ljubav dugo nisu htjeli potvrditi. Šuškanja su nastala zbog njihovih čestih druženja, ali i fotografija koje su u bliskom periodu objavljivali na društvenim mrežama, a snimljene su na istim lokacijama. 

 

Svoju ljubav su potvrdili 2021. godine zajedničkim dolaskom na crveni tepih Story Hall Of Famea

- Naravno da nas veže nešto više od prijateljstva, jer ne bi došli zajedno da nije tako - odgovorio je tada glumac kazališta Gavella na pitanje novinara te dodao da o svom privatnom životu izbjegavaju govoriti te da će se toga držati i dalje.

 

Dodajmo da Walme publika, osim po sudjelovanju u showu 'Ples sa zvijezdama' pamti i po brojnim ulogama u spotovima, a mladog Gavellinog glumca šira je javnost mogla gledati i u serijama Nove TV.

VIDEO Pobijedili su na Dori pa nestali iz javnosti: Neki su se razboljeli, a neki promijenili karijeru

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije