Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 11
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NILAY DENIZ

Uživam u svakom trenutku sa suprugom

Nilay Deniz
Foto: Nova TV
1/4
23.07.2018.
u 00:15

U seriji 'Začin ljubavi', koja se prikzuje na Novoj TV, glumi mlada turska zvijezda koja bez puno razmišljanja priznaje da najviše uživa u braku, ali i spontanim druženjima s prijateljima

Čim je počela karijeru manekenke i televizijskog modela, Nilay Deniz postala je vrlo prepoznatljivo lice na turskim malim ekranima. Zahvaljujući talentu, upornosti i želji za uspjehom, 25-godišnja Nilay karijeru modela zamijenila je glumačkom.

„Radim ono što volim i to me iz dana u dan čini sretnom“, izjavila je mlada Turkinja koju domaća publika trenutačno gleda u novoj turskoj uspješnici „Začin ljubavi“. U seriji glumi Selin Şekercizade, dragu 18-godišnju Fatihovu sestru koja, za razliku od brata, majku nikad ne shvaća ozbiljno.

„Selin je zaigrano dijete. Na sve pristane, ali uvijek napravi po svom“, opisuje turska zvijezda koja tvrdi da se u nekim stvarima razlikuje, a u nekima poistovjećuje sa svojom ulogom.

„Ona je ovisna o društvenim mrežama i ima širok krug prijatelja. Kod Selin mi se sviđa činjenica da se nikad ne hvali novcem, vrlo je skromna. Samouvjerena je i lako komunicira s ljudima“, objašnjava.

Glumica je 1993. rođena na jugozapadu Turske, u provinciji Aydın, gdje je do punoljetnosti živjela s roditeljima.

„Oduvijek sam koketirala s modom, ali kada sam krenula tim putem, moja mi je majka govorila da me ipak vidi u glumištu. Čini se da je bila u pravu“, otkriva Nilay.

Mlada, ambiciozna i puna života, Turkinja ipak priznaje da u njezinoj rodnoj zemlji nije nimalo lako uspjeti, pogotovo ako si žena.

„Biti žena u Turskoj nije nimalo lako jer društvo teško prihvaća uspjeh nježnijeg spola. Ne mogu reći da je moj put do uspjeha bio lak i zaista mi je san da se položaj žena u mojoj zemlji promijeni. Vrijeme je“, opisuje Nilay Deniz, koja je od prošle godine u braku sa snimateljem Erçinom Karabulutom.

„Ništa ne planiram. Prihvatila sam ljubav svim srcem i nisam dugo razmišljala. Vjenčanje je bilo bajkovito, baš onakvo o kakvom sam oduvijek sanjala. Bili smo u Izmiru i svi smo taj dan disali kao jedno“, prisjeća se.

Intimnom slavlju prisustvovali su najbliži prijatelji i kolege, a njezinu je suprugu kum bio turski nogometaš Caner Erkin.

„U braku je odlično. Uživam u svakom trenutak i suprug mi nedostaje čim nismo zajedno. To je ljubav“, iskrena je Turkinja. U slobodno vrijeme glumica se obožava družiti s prijateljima, a tvrdi da su joj najbolja druženja ona neplanirana.

- Ne osmišljavam unaprijed svoje vrijeme, nikad nemam plan. Živim za trenutak i zasad mi se to jako sviđa“, zaključuje.

Nilay Deniz
1/5
Ključne riječi

Komentara 1

Avatar Ironman0105
Ironman0105
03:37 23.07.2018.

Spanska Sela, Turska groblja, turske serije I glumci....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije