Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Kadir Doğulu

Turska zvijezda: Neslihan me privukla me i zarobila. Umro bih za nju

Foto: Instagram
1/3
24.07.2017.
u 11:38

Turski sve popularniji glumac Kadir Doğulu govori o svojoj supruzi, djetinjstvu i rodnom gradu, ljubavnim i poslovnim planovima te politici

Nakon što se proslavio glumeći u turskoj dramskoj seriji “Pitanje časti”, naočiti glumac Kadir Doğulu glumi i u novoj turskoj seriji “Nauči me voljeti”.

Nedavno je proslavio prvu godišnjicu braka s glumicom Neslihan Atagül Doğulu. Njihova ljubav započela je upravo na snimanju serije “Pitanje časti” i to prije pune četiri godine. I otada su nerazdvojni. – Kad te pogodi ljubav, ako imaš sreće, povest će te sa sobom. Da uz mene nije bila Neslihan, nego neka druga partnerica, mislim da mi se takvo što ne bi dogodilo – rekao je Kadir te dodao da se njihova ljubav dogodila na prvi pogled.

 

 

 

 

 

Gözlerimde dolmuş iki damlasısın....

A post shared by Kadir Doğulu (@kadirdogulu) on

 

 

 

– Doslovno me pogodila kao munja. Tako me lijepo gledala! Tako nevino. Privukla me i zarobila. Umro bih za nju! – otkrio je popularni glumac koji ni na trenutak nije pomislio kako bi zbog braka mogao izgubiti brojne obožavateljice. A koliko je lud za suprugom, potvrdio je i time što ni na trenutak nije pomislio o potpisivanju predbračnog ugovora.

– Sve što je moje, uključujući život, pripada Neslihan – kaže te dodaje: – Naša je komunikacija intenzivna. Nevjerojatno se dobro zabavljamo. Uglavnom ne stignemo ni pogledati televiziju, bavimo se jedno drugim. Ovih dana, kao i svi mladi parovi, provodimo više vremena kod kuće. Ona mi kuha i mazi me – govori student gastronomije koji u seriji “Nauči me voljeti” glumi kuhara.

A je li ga slava promijenila?
– Nekoć sam bio osoba koja govori bez mnogo ustručavanja. No kad sam postao slavan, počeo sam govoriti promišljenije i manje. Stvorio sam oklop. Naučio sam ne razgovarati sa svakime jednako prisno – oprezan je turski glumac koji je rodom iz Mersina. Otac mu je umirovljeni radnik, a majka kućanica, a Kadir ima i tri brata i sestru. Za sebe još kaže da nije apolitičan te da podupire čovječnost, slobodu i jednakost.

Komentara 3

RI
rikavac
19:35 24.07.2017.

Naravno Vecernji nastavlja opet nas informirat svaki drugi dan o nekakvim anonimnim glumcima iz Turski sapunica. Pa kako vam vise ne dosadi pisat o nebitnim i bezveznim glumcima a pogotovu o Turskim glumcima i serijama koji mogu samo retardirani gledat i bit im zanimljive te serije.

JE
jedna
15:32 24.07.2017.

lipo je on to reka da sve sto je njegovo pripada njoj ,ukljucujuci i zivot ,pitanje je bili i ona za njega dala zivot .....neznam moje misljenje je da je zivot ipak dragocjeniji od bilo koje ljubavi ,i da se nebi pogresno izrazila znam ja sta je i ljubav i sve ostalo......neznam 😏

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije