Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Obiteljski biznis

Ušuškajte se pod plahte i dekice Beyonce Knowles

beyonce
Foto: Pixsell
1/5
17.05.2010.
u 19:30

Pjevačica je s mamom Tinom dizajnirala plahte, jastučnice i prekrivače kojima će cijena biti od 1000 do 1500 kuna.

Ambicijama zanosne pjevačice Beyonce Knowles nema kraja. Ponesena uspjehom svojih modnih umotvorina koje se kriju iza imena Deréon i House of Deréon, Beyonce je odlučila proširiti svoj biznis i poput naše voditeljice Nikoline Pišek uhvatila se dizajniranja posteljine. Kao i u kreiranju krpica, i sad joj je desna ruka njezina mama Tina. Plahte, jastuci i prekrivači u jakim bojama i sa zanimljivim detaljima uskoro će se naći u prodaji.

– Moja kći i ja velike smo ljubiteljice kućnog namještaja i unutarnjeg uređenja i zato pokušavamo ostati u vrhu ove industrije koja se neprestano mijenja – objasnila je mama Knowles. Šljokicama, zakovicama i ogledalcima mama i kći ukrasit će svoju posteljinu. Kako navode strani mediji, u maloprodaji će njihove plahte stajati od 1000 do 1500 kuna. Ako su vam te cijene previsoke, na policama trgovina uskoro ćete pronaći i malo jeftiniju posteljinu s potpisom Nikoline Pišek. Kako je voditeljica završila dizajn, htjela je naučeno znanje i iskoristiti pa će se uskoro na tržištu pojaviti njezine plahte i jastučnice.

Za valjanje po Nikolininoj posteljini ipak nećete morati posegnuti toliko duboko u džep. Ali za nešto bogatiju klijentelu poslije ove prve kolekcije N. Pišek dizajnirat će i posteljinu sa zlatnim vezom, protkanu perjem i kristalima.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije