Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 92
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
na razočarenje mnogih

Unatoč glasinama, najzgodniji hollywoodski par ipak nije prekinuo

eva mendes (1)
Foto: Hubert Boesl/DPA/PIXSELL
1/6
06.02.2014.
u 17:01

Unatoč opetovanim glasinama kako su ona i glumac Ryan Gosling prekinuli svoju dvogodišnju vezu, njen glasnogovornik kaže kako su i dalje zajedno

Iako Evu Mendes već mjesecima fotografiraju kako sama kupuje namirnice, čini se kako ipak i dalje kupuje za dvoje. Unatoč opetovanim glasinama kako su ona i glumac Ryan Gosling prekinuli svoju dvogodišnju vezu, njen glasnogovornik kaže kako su i dalje zajedno.

- To je samo još jedna runda tračeva - rekao je za E!News.

Par nije viđen zajedno od kraja rujna, a prema glasinama navodno su prekinuli tijekom božićnih praznika jer ona ne želi imati djecu, dok Ryan teži obiteljskom životu.

Nedavno su se pojavile i glasine da je 39-godišnja glumica trudna, no i to je opovrgnuo njen glasnogovornik.

>>Eva Mendes i Ryan Gosling prekinuli

>>Na aerodromu potaknula glasine: Očekuje prvo dijete?

Foto: Hubert Boesl/DPA/Pixsell

Komentara 2

Avatar Riesenschnauzer
Riesenschnauzer
19:19 06.02.2014.

Koje prepisivanje. Pazi sad ovo: "Unatoč opetovanim glasinama kako su ona i glumac Ryan Gosling prekinuli svoju dvogodišnju vezu, njen glasnogovornik kaže kako su i dalje zajedno" - a tko? Nezna se, dok se ne vidi dalje ...

Avatar cro1com
cro1com
08:05 07.02.2014.

naj zgodniji?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije