Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 86
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nedavno izrečena presuda

Udovica osječkog glumca: On je te noći pristao postati ubojica, nema pravo tražiti oprost

Sprovod Aleksandra Bogdanovića
Foto: Davor Javorović/Pixsell
1/7
16.05.2020.
u 16:26

Naime, nedavno je izrečena presuda 22-godišnjem vozaču koji je autom naletio na prvaka Drame osječkog HNK., a o živozu nakon smrti voljenog supruga, progovorila je njegova udovica Sena Krupić.

Sena Krupić, udovica glumca Aleksandra Bogdanovića koji je tragično preminuo od ozljeda zadobivenih u prometnoj nesreći progovorila je o životu nakon smrti supruga. Naime, nedavno je izrečena presuda 22-godišnjem vozaču koji je autom naletio na prvaka Drame osječkog HNK. 

- Branislav Smiljanić sjedio je na suđenju ispred mene pa nam se pogledi nisu mogli susresti, ali pri završnoj riječi, kada je tražio oprost, imao je priliku da se pogledamo, ali nije to učinio. Kad su ga odvodili, u trenutku kada je prolazio pokraj mene, nije ni pokušao da nam se pogledi susretnu. Izišao je spuštene glave, pogleda uprta u pod. U završnoj riječi kroz suze je mene i njegovu djecu molio za oprost govoreći kako bi najviše htio da može vratiti vrijeme i da nije ni sjeo u auto, iako je vozilima upravljao bez dozvole četiri godine - kazala je Aleksandrova udovica za Story i nastavila:

- Nakon što četiri mjeseca više nema vaše voljene osobe, vašega prijatelja, vaše bolje polovice, nekoga tko je bio vaše sve, uz spoznaju da ga više nikada neće biti, a taj netko tko vam ga je iščupao iz života moli za oprost, to ostavlja čovjeka potpuno inertnim. Jasno je da je sa svim elementima ponašanja on te noći pristao postati ubojica znajući da nije osposobljen upravljati gotovo dvije tone teškim automobilom, da nema položen vozački ispit i da mu je zabranjeno sudjelovati u prometu. Te večeri Branislav Smi­ljanić oduzeo si je svako pravo da ga se pokuša razumjeti. Aleksandar je 21. prosinca trebao prijeći pješački prijelaz i vratiti se nama kući. Nisam mu ništa odgovorila jer se tu nema što odgovoriti. U prevelikoj smo tragediji kao obitelj. Ne postoji tu nekakav instantni oprost, niti ga netko tko je počinio takav zločin nad cijelom obitelji ima pravo tražiti. Aleksandrova smrt je prevelik gubitak za nas, mi i dalje sastavljamo dan po dan, držimo se pravocrtno kako bismo izdržali postojanje bez njega. Učimo živjeti bez našeg tate, naše ljubavi i bez svega što nam je Aleksan­dar bio - kazala je Sena. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije