Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 95
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
realan glumac

U strahu od karcinoma: Sigurno ću imati još mnogo malignih stanica

hugh jackman
Foto: Reuters/PIXSELL (Ilustracija)
1/3
13.05.2014.
u 22:58

Hugh Jackman izrazio je zabrinutost kako to nije kraj njegovoj borbi s rakom

Nakon što je prošao drugu operaciju kojom su mu uklonjene maligne stanice s nosa, Hugh Jackman izrazio je zabrinutost kako to nije kraj njegovoj borbi s rakom.

Glumac kaže kako je će mu u budućnosti vjerojatno rasti još mnogo malignih stanica. Riječ je o spororastućem tipu karcinoma zbog kojeg je bio liječen i prošle godine.

- Realističan sam u vezi budućnosti i vjerojatno ću imati još mnogo takvih stanica što nije neobično za Australce, pogotovo engleskog podrijetla, koji se nikad nisu sjetili staviti zaštitno sredstvo - rekao je Jackman promovirajući najnoviji nastavak X mena u Kini.

>>Bio na 2. operaciji zbog raka: Molim vas, molim vas stavljajte kremu za sunčanje!

Foto: Reuters/PIXSELL (Ilustracija)

Ključne riječi

Komentara 1

LI
liliZG
11:17 14.05.2014.

odličan glumac, sretno mu bilo na putu ozdravljenja.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije